Neja Markičević / Hanza Media
sjećanje na larin izbor

Sanja Vejnović: 'Fotografiram se kako perem prozore i ne smeta mi se pokazati bez šminke'

Glumica Sanja Vejnović odigrala je jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Larin izbor" prema kojoj je snimljen i film, a od početka nije sumnjala u njezin uspjeh. Zvijezda serija uvijek iznova osvaja svojim životnim stavovima, a laskaju joj komplimenti koje prima na račun izgleda...

"Znala sam o kakvom se projektu radi, da je dobro napravljen i zato me nije toliko iznenadilo što je postigao veliki uspjeh. Ali da, bilo je i iznenađenje što se serija prodala u čak 19 zemalja, među kojima su bili Pakistan, Maroko i Grčka. Znali smo nekad pogledati dijelove scene na arapskom jeziku i bilo je zanimljivo", ispričala je Sanja kojoj je bilo lijepo snimati u Splitu i Opatiji te da se veoma zbližila s Doris Pinčić, čiju je majku utjelovila, ali i s ostatkom ekipe. "Obje smo dosta plakale na setu i više nam s vremenom nije bio problem rasplakati se kada bi došla takva scena. Jednostavno smo mogle to napraviti s lakoćom. U jednom trenutku u pauzi smo se smijale i zezale, a već u drugoj sekundi bismo plakale", prepričala je Sanja sa smiješkom za Dnevnik.hr.

Zagreb, 270911.
Na slici: Doris Pincic, zvijezda sapunice Larin izbor snimljena na setu serije na Velesajmu.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza media
Doris Pinčić Rogoznica u vrijeme snimanja serije 'Larin izbor'

Zagreb, 240112
Iza kulisa popularne sapunice Nove TV
Neja Mrkičević / Hanza Media
Iza kulisa popularne sapunice "Larin izbor" 2012. godine

Vejnović je u uspješnoj seriji "Larin izbor" odigrala ulogu samohrane majke Mije Petrović, s čime nema osobnog iskustva jer nije sama odgajala svoju kćer Martu i sina Andreja. "Imam neke prijateljice koje su to prošle i znam koliko je to teško. To mi je pomoglo u igranju uloge", objasnila je.

privatni album

Baš u vrijeme kada je snimala popularnu seriju, Sanja se našla na listi priznate stranice IMDB među najljepšim glumicama starijima od 40 godina. "Bilo je to lijepo. Naći se sa svim tim poznatim kolegicama. Laska ti, naravno", rekla je.

Instagram Studio Marcela
Sanja Vejnović

Inače je svrstavaju među najljepše hrvatske glumice i dive joj se zbog njezine ljepote. Kaže da joj je to drago i ne smeta joj što se toliko pažnje pridaje tome. Često joj pratitelji dijele komplimente i na njezinu profilu na Instagramu, na kojem objavljuje fotografije bez šminke.

"Fotografiram se u normalnoj svakodnevici, kako perem prozore i sve. Nisam nikad krila godine ni ništa i ne smeta mi se pokazati bez šminke", rekla je glumica. Sanja je poznata domaćoj publici i po ulogama u popularnim serijama "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav".

Spica / Zagreb 29.08.2018. / foto: Maja Jurovic / Sanja Vejnovic
Maja Jurović
Sanja Vjenović


Čitajte i:
Sanja Vejnović i kći Marta zajedno u izazovu za koji primaju samo pohvale

Bivši supružnici ne mogu jedan bez drugoga: Nježni dodiri na zagrebačkoj špici

Obiteljsko slavlje: 20-godišnja kći Sanje Vejnović ista je mama

Linker
06. lipanj 2023 18:20