Sandra Perković Instagram
U mini haljini

Sandra Perković proslavila rođendan velikim tulumom i najavila promjene: 'Veselim se onome što tek dolazi'

Naša proslavljena sportašica Sandra Perković napunila je okruglih trideset godina te se tim posebnim povodom zahvalila svima koji su bili uz nju sve ove godine.

Hrvatska atletičarka i bacačica kugle Sandra Perković proslavila je okrugli trideseti rođendan na velikoj zabavi okružena najvažnijim osobama. Povodom ovog važnog dana, na Instagramu je objavila dvije fotografije uz emotivnu posvetu samoj sebi i istaknula što je sve naučila s godinama.

"Lete, lete godine , a tek je trideseta. Možda više nisam više “klinka”, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi . Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih “sitnica”! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima! Hvala svima na nezaboravnom tulumu, na lijepim godinama koje su iza nas, trenucima, smijanju i plakanju, tuzi i veselju. Hvala što ste ih učinili još i ljepšim nego što su same bile!! Veselim se onome što tek dolazi, a to ćete tek vidjeti!! Voli Vas vaša Sandra", napisala je sportašica ispod fotografije na kojoj pozira s balonima.

Sandra je za ročkas zablistala u kratkoj haljini cvjetnog uzorka koja joj je otkrila ramena, a kombinirala ju je s bijelim sandalama. Nije htjela komplicirati pa joj je i frizura bila opuštena, a boju laka za nokte uskladila je s bojom haljine.

Inače, Sandra je nedavno pokazala koliko je zaljubljena i koliko uživa u društvu svog dečka i trenera Edisa Elkasevića i to fotografijom na kojoj mu daje poljubac. Iz njihove poslovne suradnje razvila se ljubav, a Sandra je u jednom intervjuu otkrila tko je šef na terenu, a tko u kući.

"Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je Perković.

Čitajte i:

Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena: Svojem dečku i treneru dijeli poljupce gdje stigne

Sandra Perković osmi put proglašena sportašicom godine: Nagradu primila u elegantnom crnom izdanju

Pogodak ili promašaj? Sandra Perković u haljini koja ne poštuje modna pravila

Sandra Perković i Edis Elkasević: Tajna dijamantnog prstena

Linker
20. travanj 2024 10:02