Instagram
Lito ide mala

Sandra Perković blista na moru: Svezala košulju i otkrila trbuh te poručila svima u čemu uživa

Poznata sportašica dane u kojima nema mogućnost osvajanja medalja na otkazanim svjetskim prvenstvima i olimpijskim igrama provodi u treninzima i uživajući u ljepotama naše zemlje.

Sandra Perković, naša proslavljena atletičarka, kao i svi vrhunski sportaši, mora pričekati sa svjetskim natjecanjima. A lijepa sportašica odlučila je početak ljeta i svojih tridesetih provesti na jednom od naših najljepših otoka - Visu.

"Život je ljepši po ljeti", poručila je Sandra dok pozira uz šarmantna vrata tipične otočne kuće, a sportašica blista u ležernom izdanju u kratkim hlačicama, natikačama i košulji povezanoj tako da se vide njezini trbušni mišići. Ljetnu 'vibru' pojačala je cvijetom zataknutim u punđu.

Dok je na Visu, ova aktivna sportašica posjetila je i Biševo, gdje je s velikim slamnatim šeširom pozirala uz more i poručila "Croatia is still ful of life", parafrazirajući slogan Hrvatske turističke zajednice.

Kvalitetno ispunjeni dani

Iako Sandra blista u ležerni, lepršavim i ljetnim kombinacijama, samo tjedan dana prije, na proslavi svog 30. rođendana, očarala je u mnogo glamuroznijem izdanju, u maloj cvjetnoj haljini i svijetlim sandalama na visoku petu.

"Možda više nisam više 'klinka', ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih 'sitnica'! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima", poručila je Sandra uz fotografiju iz Swanky Monkey Gardena gdje je priredila veliku feštu. Zahvalila se gostima na nezaboravnom tulumu.

Nakon što su popustile mjere zbog pandemije koronavirusa, Sandra je naravno pohitala na atletsku stazu na treninge, nakon puna 43 dana jedva je dočekala vratiti se na zagrebačku Mladost. No osim održavanja sportske forme, Sandra uživa i u brojnim izletima po Hrvatskoj, od Plitvica, kanjona Kamačnika do istočne Hrvatske Kopačkog rita i Iloka, Sanda je svoje dane kvalitetno ispunila.

Pročitajte i:

Sandra Perković proslavila rođendan velikim tulumom i najavila promjene: 'Veselim se onome što tek dolazi'

Zlatni stajlinzi Sandre Perković: Od djevojčice s viklerima do elegantne dame

Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena: Svojem dečku i treneru dijeli poljupce gdje stigne

Sandra Perković u minici i štiklama samo za najhrabrije

Linker
19. travanj 2024 05:36