ples sa zvijezdama

Sandi Pego oglasio se nakon što mu je pobjeda izmaknula za dlaku: ‘Nitko nije svjestan kroz što smo sve prolazili‘

Tiktoker je priznao da mu je zbog fanova žao što nije uzeo pehar na kraju Plesa sa zvijezdama, no utjehu mu pružaju brojne poruke podrške koje je primio.

Tiktoker Sandi Pego svoju avanturu u Plesu sa zvijezdama završio je na drugom mjestu. Više glasova publike osvojili su Pedro Soltz i Valentina Walme, pa je Sandiju i njegovoj partnerici Heleni Janjušević u superfinalu izmaknula pobjeda.

Sandi se nakon prospavane noći oglasio na Instagramu.

"Kad su me pozvali na audiciju bio sam pomalo uplašen, ali istovremeno sretan jer ako se netko voli gibati onda sam to ja. Htio bih se zahvaliti Novoj TV na pruženoj prilici i fenomenalnoj pustolovini koja je stvorila predivne uspomene i još bolje prijatelje. Nitko, ali nitko osim mentora i zvijezda nije svjestan kroz što smo sve prolazili i koliko smo se odricali. Naš život je bio na pauzi, zaboravite sve što imate u svom životu dok stupite korakom u ovu avanturu, a pogotovo ako ulazite sa srcem gdje želite dati 100 posto sebe", započeo je.

"Ne mogu reći da nisam pomalo tužan što prvenstveno vama nisam digao taj pehar, ali isto tako mogu reći da je moje srce kao svemir čitajući sve te vaše komentare i poruke, toliko podrške, ljubavi, energije, pozitive, digli smo Hrvatsku na noge i stavili pehar na vaša srca, hvala svima na tome. Helena Janjušević ti si sve, mentor, psihijatar, prijatelj i ratnik, hvala ti i hvala svemiru koji nas je spojio, kako sam i rekao, da nije bilo tebe, ja bi davno odustao", nastavio je.

Zahvalio se cijeloj produkciji koja je po njegovim riječima odradila fenomenalan posao.

"Hvala mojim navijačima koji su dolazili u publiku i gubili svoje glasnice navijajući, bili ste fenomenalni. Hvala Maji Šuput i Igoru Mešinu na druženju i lijepim komentarima i na kraju hvala Marku Cibociju, Igoru Barberiću, Larisi Lipovac Navojec i Franki Batelić na predivnim i onim kreativnim komentarima koji će sigurno ostati u sjećaju; svi ste ljudi odradili fenomenalan posao, a dalje može samo bolje. Hvala svim mentorima, hvala svim zvijezdama na druženju ove sezone, nije nam bilo lako, a to ne zna svatko. Volim vas sve. Vi ste moji PROBLEMI", napisao je.

Ubrzo se oglasila i Helena.

"HVALA Sandi, riječi su suvišne koliko sam zahvalna što sam imala te priliku upoznati i plesati s tobom, nevjerojatno sam sretna što nas je ovaj projekt spojio i kratko pišem sada, ali puno je emocija i doživljaja, tako da ću prvo jedno veliko hvala tebi reći", poručila je.

Linker
19. travanj 2024 17:32