Facebook
holywood u zagrebu

Samuel L. Jackson se zaželio američke kuhinje pa večerao kod Hrvoja Šalkovića

Nakon Rovinja i Rijeke, holivudske zvijezde dolaze u glavni grad. Prvi je stigao glumac Samuel L. Jackson (70) i uputio se - u restoran.

Da ga je posjetio slavni glumac koji u Zagrebu trenutno snima holivudsku uspješnicu 'Hitman's Wife Bodyguard', pohvalio se naš pisac Hrvoje Šalković (45) koji se bacio u kulinarske vode i u svom restoranu poslužio glumca te iskoristio priliku za fotografiju.

"Samuel L. Jackson u kući! Kakva čast!", napisao je uz fotografiju s glumcem i pokupio lajkove od pratitelja na Facebooku. Čini se da se Samuel L. Jackson zaželio američkih specijaliteta pa se uputio baš u restoran koji je Šalković otvorio nedavno u centru Zagreba, a gdje se poslužuju američki specijaliteti.

I dok je glumac već stigao u Zagreb, njegova kolegica Salma Hayek (52) slobodno vrijeme i dalje provodi uživajući u Istri. U Balama je posjetila vinariju gdje je uživala u našim vinima. Holivudska elita u Hrvatsku je stigla početkom travnja te se po njihovim objavama na društvenim mrežama čini da se odlično provode.

"Ovo izgleda obećavajuće. Hrvatska je prekrasna na prvi pogled" - napisao je 70-godišnji glumac nakon dolaska u Rovinj i sa svojim 4,8 milijuna pratitelja pokazao kako uživa. Uz Jacksona i Hayek, u Rovinju je snimao i Ryan Reynolds (42) koji trenutno nije u Hrvatskoj.

Rovinj, 090419.
Snimanje filma The Hitman's Wife's sa Samuel L. Jacksonom, Ryan Reynoldsom i Salmom Hayek.
Na fotografiji: Rayan Reynolds sa Salmom Hayek.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanješić / Hanza Media

Scene akcijske komedije posljednje su snimane na riječkoj tržnici, a u Zagrebu će se snimanje odvijati kod muzeja Mimara i igrališta srednje škole u Klaićevoj. U glavnom gradu snimanje bi trebalo trajati sve do 12. svibnja.

Linker
19. travanj 2024 21:21