Nikad nije rano

Samo neka sjaji: Luksuzne i prostrane domove poznate Hrvatice pretvorile u božićne oaze

Domaći celebrityji nisu čekali ‘visok datum‘ nego su svoje domove uredili u blagdanskom duhu već sada, svečanim ugođajem pohvalili su se na društvenim mrežama.

Naši poznati, iako su mahom ostali bez angažmana, posla i prihoda, odlučili su proslaviti božićno vrijeme raskošno i u krugu obitelji. Naši trgovi i ulice neće biti uobičajeno živahni pa su oni to veselje pretočili u vlastiti dom. Iako je prosinac tek zakucao na vrata, mnogi su se već sad potrudili oko ukrašavanja doma.

"Kad su već više sile odlučile da ćemo prosinac provesti u kući, onda neka to bude najbolji mogući prosinac... U mirnom i savjesnom čekanju 2021.", poručila je glumica Ana Gruica Uglešić. A tom bi se porukom moglo i obilježiti ovo adventsko vrijeme u 2020.

Jacques Houdek i njegova obitelj stvarno su si dali truda i onaj tko će to htjeti nadmašiti morat će se svojski potruditi. Pjevač je nedavno poslao poruku o pravoj biti Adventa. "Čitam kako je otkazan Advent... Kako je to uopće moguće? Pa nije to samo neki event u centru grada. Advent je osjećaj koji nosimo u našim srcima", kazao je Houdek. Istovremeno se pohvalio i božićnim ukrasima kojima su okitili dvorište i kuću te pitao prijatelje: "A vi, kako mi stojite s božićnim kičem?"

Ella Dvornik na društvenim mrežama otkrila je da je ona također zagriženi pripadnik božićnog tima, a uz zvukove pjesme ‘Let it snow‘ pokazala je kako je u njihovom domu sve zabljesnulo, baš kao i velika jelka.

"I ušli smo u taj mjesec prerano okićenih jelki", poručila je Ella.

Najdivnije doba u godini

Naša košarkašica Antonija Sandrić, također je raskošno uredila dom, uz bor koji je okitila tradicionalnim - crvenim, bijelim i zelenim ukrasima, pokazala je kako njezina kćerkica uživa i u drugim ukrasima - od adventskog vijenca do božićnih aranžmana.

"Najdivnije doba u godini", poručila je sportašica sa sobovim rogovima na glavi.

Tima ‘Adventski vijenac‘ za sada se još uvijek drži naša pjevačica Nina Badrić, koja nije odoljela da kuhinju ukrasi tradicionalnim ukrasom, s bijelim svijećama. "Doma je najljepše", kratko je poručila Nina.

Nives Drpić je odabrala živahne božićne ukrase u bijelim i pastelnim nijansama, a kazala je da njihova maca Loki ne može odoljeti poklonjenim ukrasima.

Linker
19. travanj 2024 23:41