Profimedia, Goff Photos
13 reasons why

Samo je Selena Gomez iznenađena uspjehom svojeg novog projekta

Vijesti da je Selena Gomez izvršna producentica novog tinejdžerskog serijala na Netflixu obradovale su mnoge i prije nego je prva sezona postala dostupna, a uspjeh je bio neupitan. Ali 24-godišnja pjevačica i glumica nije bila toliko sigurna u svoj projekt.

Novi serijal "13 Reasons Why" temelji se na hit knjizi iz 2007. godine, a njegova kontroverzna tema, zanimljiva mlada glumačka postava i Selena Gomez, koja ima najviše pratitelja na Instagramu, obećavali su da će novi projekt postići veliki uspjeh.

I bilo je tako. U samo par tjedana, serijal je postao show o kojem je Twitter najviše tweetao ove godine, a navodno Netflix, zbog odlične reakcije, već planira i drugu sezonu. I dok nikoga to nije pretjerano iznenadilo, Selena Gomez priznala je da nije očekivala da će njen prvi projekt u ulozi producentice biti toliko uspješan.

Profimedia, Goff Photos

- Malo sam osupnuta i vrlo iznenađena. Vjerovala sam u projekt i razumjela koju poruku šalje. Samo sam željela da predstavi način na koji bi djeca bila preplašena ili zbunjena – način na koji bi razgovarala o tome svemu jer se radi o nečemu što se događa cijelo vrijeme. Da, iznenađena sam i sretna što je tako dobro prihvaćeno – izjavila je Selena Gomez, a za drugu sezonu samo rekla "možda".

Linker
18. travanj 2024 12:57