KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
NEMA PREDAJE

Samo da se riješi oca! S novim odvjetnikom Britney Spears krenula u novu fazu borbe za slobodom

Nakon što se američka pop zvijezda Britney Spears uspjela izboriti za vlastitog odvjetnika, bivšeg saveznog tužitelja Rosengarta, sada je poduzela prve konkretne korake.

Nakon što se američka pop zvijezda Britney Spears uspjela izboriti za vlastitog odvjetnika, bivšeg saveznog tužitelja Rosengarta, sada je poduzela prve konkretne korake.

Novi odvjetnik američke pop zvijezde Britney Spears, Matthew Rosengart, pred sudom u Los Angelesu je zatražio da se imenuje novi skrbnik nad imovinom pjevačice te da se njezinom ocu Jamieju Spearsu istovremeno onemogući raspolaganje Britneyjinom imovinom.

image
Nakon što je otac Britney Spears 2008. godine dobio skrbništvo nad pjevačicom, sudac ga je imenovao i skrbnikom njezine imovine.
JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

U prijavi je Rosengart zatražio da se računovođi Jasonu Rubinu daju ovlasti za vođenje računa o imovini pjevačice, a podnio je i peticiju kojom traži da se ocu poznate pjevačice onemogući raspolaganje imovinom vrijednom 58 milijuna dolara. Bio je to prvi korak koji je Rosengart i obećao prije nego je preuzeo slučaj, a uoči sljedećeg ročišta koje je zakazano za 13. prosinca.

Čitajte i: Britney Spears svjedočila protiv oca: ‘Traumatizirana sam. ugradili su mi spiralu jer ne žele da imam dijete‘

Podsjećamo, nakon što je otac Britney Spears 2008. godine dobio skrbništvo nad pjevačicom, sudac ga je imenovao i skrbnikom nad njezinom imovinom. 11 godina kasnije, Jamie je nakratko odstupio s mjesta skrbnika zbog navodne fizičke prepirke sa svojim unukom Seanom Prestonom. Tada je Jodi Montgomery preuzela ulogu Brtneyjine skrbnice.

29. lipnja je pjevačica na sudu prvi puta svjedočila protiv oca otkrivši da želi raskid skrbništva te da je zbog cijelog slučaja nesretna i depresivna.

image
Pjevačica je izjavila da neće nastupati dok otac upravlja njezinom imovinom.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Nakon njezinog svjedočenja nekoliko je sudionika podnijelo ostavku, uključujući i njezinog dugogodišnjeg odvjetnika Sama Inghama III, no pjevačica je nastavila s borbom i izjavila kako neće nastupati sve dok je njezin otac zadužen za njezinu karijeru.

Borbi se još ne nazire kraj, ali ni Britneyjinoj predaji!

Linker
26. travanj 2024 03:12