Bolna točka

Salma Hayek progovorila o mužu i tračevima da se udala zbog novca: ‘To nije samo uvreda za mene‘

Svjetski poznata glumica otvorila se o tome s kakvim su se predsrasudama susretali ona i suprug milijarder, s kojim je upravo proslavila 12. obljetnicu braka.

Meksička glumica Salma Hayek (58) hrabro je progovorila o predrasudama s kojima se susreću ona i suprug François-Henri Pinault (54). Otkako se udala za francuskog milijardera, neki zlobnici na taj spoj gledaju kao na vezu iz koristi. Glumica se otvorila u podcastu kod kolege Daxa Sheparda, a za iznimno iskren odgovor 'kriva' je voditeljeva iskrenost.

"Mogu li reći nešto o tvom suprugu, na brzinu? Koji je on dobar, zabavan i velikodušan lik. Uz to je i jako seksi... I ako mogu biti iskren, nisam znao tko je on, samo sam čuo ili pročitao da si se udala za jako bogatog lika. I pomislio - možda se zato udala za njega", kazao je Dax i očito dirnuo u bolnu točku.

Salma je prvo započela s time da fotografije ne mogu dočarati magiju njenog supruga, uz to je dodala kako je zbog njega postala mnogo bolja osoba.

Čitajte i: Dobro joj ide: Salma Hayek otkrila zašto neće tako skoro prestati objavljivati fotke u badiću

"I znaš što, kad sam se udala za njega, svi su rekli: 'To je dogovoren brak, udala se za njega zbog novca'. Ja sam si mislila: 'Misli što hoćeš, ku**'. Zajedno smo 15 godina, ljubav je i dalje jaka. To me čak i ne vrijeđa, samo odmahnem rukom", kazala je glumica.

'Diskriminacija bogatih muškaraca'

Pinault je izvršni direktor luksuzne modne grupacije Kering te je predsjednik Groupe Artémis. Ni Salma nije rođena u skomnoj obitelji, njen otac Sami Hayek Domínguez, libanonski doseljenik u Meksiku, vlasnik je tvrtke za industrijsku proizvodnju i vodi naftni biznis. Majka Diana Jiménez Medina operna je pjevačica i skaut za talente.

Čitajte i: Salma Hayek pokazala svoje sijede: 'Najdraži su mi dani kad se ne moram gledati u ogledalo'

"Dotaknuli smo se vrlo zanimljive teme. Postoji diskriminacija bogatih muškaraca. Čim je netko bogat, odmah se misli da nije dobra osoba, da je materijalist, netko tko nema vrijednosti, netko tko je glup, tko to ne zaslužuje imati toliko novca, da ih je stekao na krivi način. Postoje mnoge predrasude, i sve sam ih čula", nastavila je Salma razgovor o toj temi.

Osim o predrasudama, Hayek je gledateljima htjela ispričati i o tome kako je njen suprug divna osoba. "Moj čovjek, završi posao, bez obzira koliko je težak - a vjerujte mi ima mnogo obaveza - osmijeh mu je na licu, sretan je što je doma, što vidi mene i djecu, nasmijava nas. Odemo na odmor, potpuno se isključi, tamo je s nama u tom trenutku. To nije samo uvreda za mene. Ne sudi se samo meni. Ljudi ne mogu ni shvatiti kolika je radost u tom ljudskom biću", opisala je Salma Hayek svog supruga.

Glumica i milijarder vjenčali su se na Valentinovo 2009. u Parizu, zajedno imaju kći Valentinu (12).

Linker
19. travanj 2024 09:46