Mojmira Pastorčić
 promo
Pazi što poželiš

Sad joj se svi pokušavaju iskupiti: Zorana Šprajca 'oprala' grižnja savjesti, pa je dirnuo do suza

Nakon što se urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić javno požalila da nije dobila niti jednu čestitku za imendan, pokrenula je pravu lavinu ljubavi kojom su je njezini prijatelji zatrpali.

"Sretan ti tvoj dan!", rekao je Zoran Šprajc s najvećom grižnjom savjesti. Javio se s videom lutkarske predstave gdje maše svojoj kolegici u improviziranom studiju RTL Direkta, a on se pojavljuje kao glavni lutak u odijelu.

Ovo je hit: Zbog odjave Mojmire Pastorčić iz RTL Direkta njezini najbliži su imali knedlu u grlu

"Jučer smo bili zaboravni, zato smo danas smo na popravnom", dobacila je u video javljanju političarka Mirela Holy.

"Globalno ispravljamo veliku nepravdu", rekao je glumac Janko Popović Volarić, dok je pjevačica Jelena Rozga dodala kako se nada da će urednica svima oprostiti.

Reakcija Mojmire Pastorčić na video njezinih kolega i prijatelja je bila urnebesna. "Nisam znala da će ovo ići u emisiji. Hvala svima koji mu mi čestitali imendan i onima koji su mi čestitali na mail. Molim sve da mi prestanu čestitati imendan", rekla je s velikim osmijehom Mojmira.

Pokazalo se da vrijedi verbalizirati ono što želiš, ali isto tako da paziš što želiš jer ti se možda i ostvari... Jedno je sigurno, čini se da nikad nitko neće zaboraviti važan dan kada Mojmire i Mojmiri slave svoj dan!

"Baš je dirljivo ovo sve", jedan je od komentara na video.


Čitajte i: Mojmira Pastorčić: 'Imam osjećaj da pojedem sve novce. Što su nekom cipele i odjeća, to je meni plac i hrana'

Linker
18. travanj 2024 03:03