Najvažniji dan

S pogledom na najljepše zidine: Adriana i Duje pokazali još detalja svog bajkovitog vjenčanja

Skladan par koji je u vezi više od četiri godine, očekuje svoje prvo dijete, a dan vjenčanja uspjeli su sačuvati od znatiželjnih očiju te sada nekoliko dana kasnije prekrasna mladenka otkriva kako je slavlje izgledalo.

Nakon što su uspjeli sačuvati u tajnosti najvažniji dan svoje ljubavi, bračni par Ćaleta Car sada pomalo otkriva javnosti kako je izgledalo njihovo vjenčanje. Naime, Adriana Đurđević, supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete Cara objavila je još dvije fotografije s njihova bajkovitog vjenčanja.

Diplomirana pravnica je na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju s vjenčanja za koje je se dogodilo 25. svibnja 2021.

"Moje srce jest, i uvijek će biti, tvoje", napisala je Adrijana uz dvije fotografije snimljene na bajkovitoj terasi u Dubrovniku, s koje puca pogled na zidine njenog rodnog grada.

Čitajte i: Šuškanja su bila točna! Supruga Duje Ćaleta Cara otkrila prvu fotografiju s vjenčanja, njezina haljina oduzima dah

Romantična boho vjenčanica

Dok se mladenci drže za ruke i zaljubljeno gledjau, fotograf je u cijelosti uhvatio Adrianinu vjenčanicu koja je savršeno opisala njenu romantičnu prirodu te idealno ukrasila buduću majku kojoj se već pomalo nazire trudnički trbuščić.

Lepršava haljina ima prorez na jednoj nozi, dok je gornji dio asimetričnim izrezom otkriva jedno rame te bogatim ukrasima ovoj elegantnoj kreaciji daje poseban boho šarm.

Čitajte i: Trudnoću su priželjkivali, a onda je Duje Ćaleta-Car sretnu vijest o prinovi dobio od svoje Adriane kao božićni poklon

Duje i Adriana uskoro će postati roditelji, a kako je u travnju otkrila za Gloriju, Duji je vijest da će postati otac priopćila uoči Božića. "Radosnu vijest sam Duji priopćila kao božićni poklon i bio je neizmjerno sretan. Ne znam koju reakciju izdvojiti, imam osjećaj da ih je u tom trenutku bilo bezbroj... I svaka je bila savršena", kazala nam je Adriana.

Linker
25. travanj 2024 22:37