Profimedia, INSTAR Images
SA SNIMANJA

Ryan Reynolds oduševio sve redom u Istri: Pričali smo s ljudima koji su radili sa zvijezdom

Glumac Ryan Reynolds, koji u Rovinju radi na novom filmu, slobodan dan iskoristio je za snimanje reklame u istarskom mjestašcu Kršanu, gdje mu se pridružila supruga Blake Lively

Kako Ryan Reynolds posljednjih desetak dana sa Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom u Istri snima film "Hitman's Bodyguard 2", u posjet mu je stigla supruga s njihovim kćerima Inez (4) i James (2), ali slobodan dan nije iskoristio za šetnju plažom, nego je snimio reklamu za svoj džin. S redateljem Bryanom Rowlandom osmislio je ideju za promidžbeni film u kojem stvara savršenu bocu za džin, a kao lokaciju odabrao je stari kaštel u Kršanu.

Koliko je jednostavan i pristupačan za Gloriju je posvjedočila ekipa sa seta, a to je dokazao i kada je na kraju snimanja od većine zatražio imena profila na Instagramu, kako bi im mogao zahvaliti na odličnom poslu.

- S njim je lako raditi, a vrlo brzo se uvjerite da je veliki znalac koji ništa ne prepušta slučaju - kaže Krasimir Gančev iz produkcijske kuće Bunker, koju je odabrao za hrvatskog partnera, dok je šminkerica Asja Novaković otkrila da joj je bilo normalnije nego na drugim snimanjima.

Uz novi broj Glorije ne propustite dar čitateljima: 52 kupona s popustom do 40 posto te knjižicu s receptima za uskrsne slastice!

Linker
05. prosinac 2022 03:07