Veliki gubitak

Russell Crowe shrvan od tuge i boli zbog iznenadnog gubitka: ‘Ovaj dan zauvijek će biti obojen tugom‘

Otac poznatog glumca preminuo je na letu Sydneya do Coffs Harbora u dobi od 85 godina. Liječnik ga je pokušao reanimirati, ali nažalost nije mogao ništa učiniti.

Novozelandski i australski glumac Russell Crowe trenutno proživljava vrlo teške trenutke. Naime, njegov otac John Alexander Crowe preminuo je u dobi od 85. godina i to samo nekoliko tjedana nakon što je proslavio rođendan. Stariji Crow preminuo je u zrakoplovu.

Liječnik i članovi posade pokušali su reanimirati 85-godišnjaka tijekom leta od Sydneya do Coffs Harbora, ali nije mu bilo spasa. "Oživljavali su ga tko zna koliko dugo...vjerojatno oko 20 minuta. Neumorno su ga pokušali spasiti čak i kada je zrakoplov već sletio", ispričao je jedan od putnika za 7News.

Čitajte i: Liniju će dotjerati tenisom: Russell Crowe i njegova djevojka dane provode uživajući u 'bijelom sportu'

Kada je tužna vijest došla do glumca, odmah ju je objavio na Twitteru, napisavši: "Iako sunce sije i jaka kiša jenjava, ovaj datum zauvijek će biti obojen tugom. Moj dragi otac, moj prekrasni tata, najnježniji muškarac, preminuo je".

"Objavljujem ovo jer znam da diljem svijeta postoje ljudi čija je srca dotaknuo i čija je rebra zagolicao svojim blistavim očima i drskim odnosom prema svima i svemu, a ovo je vjerojatno učinkovita metoda za prenošenje vijesti kao i bilo koja druga", dodao je Crowe. Uz vijest naveo je datum i mjesto rođenja svoga oca, zaključivši objavu s "počivao u miru".

Russell je lockdown prošle godine proveo s ocem na njegovom australskom imanju, što je i evidentirao fotografijom. Objavio ju je na Instagramu sa šaljivim komentarom:

"Izolacija sa starcem, sada 84. godine. Nosi kapu koju sam dobio na Princetonu tijekom snimanja filma "Beautiful Mind", napisao je tada Crowe.

Čitajte i: Izgorjelo imanje Russella Crowea u Australiji, glumac potresen

image
Russell i Britney na teniskom terenu.
MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, Russell se prije tri godine razveo od Danielle Spencer, a sada ima djevojku Britney Theriot. Njegova 26 godina mlađa bivša kolegica iz filma "Slomljeni grad" velika je zaljubljenica u sport pa s njom često provodi vrijeme na teniskom terenu. Nekoliko su puta snimljeni kako uvježbavaju svoje teniske pokrete, a u pauzama čavrljaju nježno se pogledavajući.

Linker
20. travanj 2024 00:25