Profimedia, SIPA USA
Drama se nastavlja

Rusi bijesni na Lady Gagu, žele Irini vratiti Bradleyja: 'Vratili smo Krim, vratit ćemo i njega'

Bradley Cooper i Lady Gaga pokrenuli su glasine da su zaljubljeni nakon njihove vrlo emotivne izvedbe pjesme "Shallow" iz filma "The Star Is Born" na dodjeli Oscara u veljači ove godine. Iako su ih nekoliko puta demantirali i rekli da su samo dobri prijatelji, Cooper i njegova tadašnja djevojka Irina Shayk prekinuli su četverogodišnju vezu samo nekoliko mjeseci nakon toga što je mnoge dovelo do zaključka da je za sve kriva Lady Gaga. Pjevačica od tada sa svih strana dobiva ljutite poruke fanova, a sada su joj potpuno preplavili Instagram profil.

Nije novost da je mnogo fanova Irine Shayk (33) ljuto na Lady Gagu (33) jer misle kako je upravo ona kriva za prekid ruske manekenke i glumca Bradleyja Coopera (44). No, zadnjih dana na Gaginom Instagram profilu stalno iskaču bijesni komentari Rusa u kojima je na ćirilici napadaju za navodnu aferu s Cooperom.

"Vratili smo Krim, vratit ćemo i Bradleyja Irini", stoji u jednom komentaru, dok u drugima čak uspoređuju Gagin i Irinin izgled. "Irinine noge su još uvijek duže od tvojih, Irina Shayk zauvijek!". Neki su otišli toliko daleko da su Gagu "počastili" uvredama i prijetnjama: "Ne možeš doći u Rusiju, k*jo!", napisao je bijesni fan.

NON EXCLUSIVE PICTURE: MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES

WORLD RIGHTS

Lady Gaga and Bradley Cooper attend the 75th Venice Film Festival screening of A Star Is Born at Palazzo del Casino in Venice.

AUGUST 31st 2018

REF: PTY 183013, Image: 384873498, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Matrixpictures UK
Profimedia, Matrixpictures UK

Neki od njih došli su na Gagin profil samo čitati komentare i dobro se našaliti: "Ne znam kako sam uopće došao ovdje i što tu radim, ali ako su Rusi tu, i ja sam tu", napisao je jedan od komentatora. Cooper i Gaga nebrojeno su puta rekli da su samo dobri prijatelji, što nije uvjerilo njihove obožavatelje, ali ni Irinine. Glasine su postale još pikantnije nakon što je Gaga prekinula zaruke s Cristianom Carinom (50), a nedugo zatim i Cooper s Irinom.

BROOKLYN, Ny  - Irina Shayk is seen stepping out with her daughter Lea in NYC. The model who has reportedly split from Bradley Cooper was seen wearing a trinity ring on her left hand as she headed out in jeans, a white T and doc martens.

BACKGRID USA 1 JULY 2019, Image: 453314206, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Irina je u vezi s glumcem dobila kćer Leu De Seinu, a nedavno je i prvi put progovorila o ljubavi nakon teškog prekida. "Naravno da još uvijek vjerujem u brak. Nisam osoba koja je protiv njega", rekla je Shayk. Iako nije direktno komentirala razlaz s Cooperom, naglasila je da je u ljudskoj prirodi da želiš ono što ne možeš imati, aludirajući na sebe i bivšeg dečka.

Nakon vrlo uspješnog filma "The Star Is Born" mnogi su mislili kako će Gaga i Cooper ponovo surađivati na njegovom novom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu, no izvor blizak glumcu tvrdi da od toga neće biti ništa. Gaga ga je navodno odbila zbog cijele drame s "ljubavnim trokutom".

Linker
20. travanj 2024 13:20