nova životna avantura

RTL-ova voditeljica udala se za jazz glazbenika: ‘3, 2, 1, krećemo‘

Omiljeno lice s malih ekrana, Jelena Pajić, udala se za dečka Petra Ćulibrka s kojim se zaručila u jesen prošle godine.

Televizijska voditeljica Jelena Pajić uplovila je u bračnu luku s jazz glazbenikom Petrom Ćulibrkom nakon jednogodišnje veze. Par se na društvenim mrežama pohvalio sretnom viješću, napisavši kratku poruku: "3,2,1, krećemo" uz crno-bijelu fotografiju na kojoj imaju široke sretne osmijehe.

Dok je Petar za svoj najvažniji dan odjenuo klasično odijelo s leptir mašnom, Jelena je zablistala u vjenčanici s izvezenim aplikacijama na dubokom dekolteu, a ostatak vjenčanice, koliko se moglo primijetiti po fotografiji, bio je izrađen od tila.

RTL-ova voditeljica je početkom ove godine za Gloriju otkrila da uopće ne zamišlja vlastito vjenčanje te je bila prilično tajnovita o važnom muškarcu u njezinom životu.

Na pitanje kakvi su joj muškarci neodoljivi, odgovorila je s "pametni, simpatični, dragi, pažljivi, puni ljubavi" te rekla da u njezinoj blizini ima netko sličan tome i puno više.

Za Petra se, kako je tada otkrila za Gloriju, zaručila u listopadu prošle godine. O svemu se voditeljica pohvalila tek malenom broju prijatelj(ic)a, a u razgovoru nam je otkrila kako je sve još uvijek svježe. "Zaruke su se poklopile s jednim bitnim datumom, to je prva godišnjica naše veze".

image

Jelena Pajić

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Detalje nije htjela iznositi jer intimu voli zadržati za sebe, ali sada se sa sigurnošću može reći da je pod "posebnom osobom" mislila na njezinog supruga Petra s kojim sada kreće u novu avanturu.

Linker
13. travanj 2024 20:46