Profimedia, Mega Agency
Sretan rođendan!

Ronaldo slavi: Od Georgine je dobio fantastično iznenađenje te otkrio kako je kao dijete sanjao o potpuno drugačijem životu

Osim što danas puni 35 godina, Ronaldo je nedavno proslavio i rekord na Instagramu od 200 milijuna pratitelja, što do sada nije nikome uspjelo. Povodom rođendana otkrio je da nikada nije ni sanjao da će toliko toga postići i da će imati životni put nimalo nalik ovom koji živi.

Nogometni as Cristiano Ronaldo danas puni 35. godina, a poklonom se već pohvalio na Instagramu. Njegova zaručnica Georgina Rodriguez (26)pripremila mu je pravo iznenađenje - veliku tortu u obliku njegovih inicijala i broja 7 u dresu kojeg igra u torinskom klubu Juventus.

"Vrijeme je za slavlje! Hvala mojoj ljubavi za ovo veliko iznenađenje", kratko je napisao portugalski reprezentativac ispod fotografije na kojoj je pozirao uz Georginu i devetogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Jr.-a. Ronaldo je uoči rođendana dao intervju za portugalski magazin "A Bola" u kojem je otkrio neobičnu činjenicu o sebi.

Profimedia, Look Press Agency
Mali Cristiano i njegov prijatelj Albert Frantrau, s kojim je igrao nogomet na Madeiri

"Kad sam bio klinac, mislio sam da ću s 35 godina biti ribar na Madeiri. Nisam mogao ni sanjati da ću imati ovakvu nogometnu karijeru i igrati u klubovima u kojima sam igrao. Nije bilo lako, put je bio težak, ali isplatilo se. Šesto finale Lige prvaka? Zašto ne? Juventus je strašno dobra momčad i siguran sam da, uz malo sreće, možemo do kraja", rekao je Ronaldo, koji je u karijeri osvojio pet Liga prvaka, pet Zlatnih lopti i oborio mnoge rekorde od kojih se jedan odnosi i na popularni Instagram.


Obara rekorde

Naime, prošlog tjedna dosegao je rekordnih 200 milijuna paratitelja na ovoj društvenoj mreži, što do sada nije uspjelo niti jednoj osobi, pa čak ni klanu Kardashian-Jenner ili glazbenici Ariani Grande koja je iza njega ostala s 173,2 milijuna. Jedini profil koji prestiže Ronalda je sami Instagram s 330,6 milijuna pratitelja.

Prema podacima Forbesa, portugalski nogometaš zarađuje astronomsku sumu od 1 milijun dolara za svaku plaćenu objavu na Instagramu te ima drugi najveći prihod od Instagrama - vrtoglavih 23,3 milijuna dolara.

Na toj društvenoj mreži nogometaš često objavljuje fotografije privatnih trenutaka s Georginom i njihovo četvero djece - uz Cristiana Juniora također ima i dvogodišnje blizance Evu i Matea te dvogodišnju kći Alanu.

Cristiano Ronaldo releases a photo on Instagram with the following caption:
Instagram / ddp USA / Profimedia


Novi korak

Osim rekorda na Instagramu, Ronaldo je nedavno zabio svoj 50. gol za Juventus, a uskoro će postati i središnji lik u dječjem stripu. Naime, nogometaš će biti zvijezda svog stripa 'Striker Force 7' u kojem će utjeloviti superjunaka, a sve zato da bi promicao pismenost i čitanje među djecom te interakciju različitih kultura. Strip će imati i kratku animiranu seriju koja će se prikazivati u Indiji te preko Facebook Watcha.

Čitajte i:

Ronaldo tajno oženio Georginu Rodriguez? Uspjela je u onome što nije pošlo za rukom nijednoj dosad

Zvijezda na terenu, zvijezda na Instagramu: Cristiano Ronaldo oborio rekord u broju pratitelja

Cristiano Ronaldo se slomio u televizijskom intervjuu: Nije ovo očekivao, ali suze su same krenule

Linker
20. travanj 2024 14:35