POSVETA MUŽU

Romantika za prvi mjesec braka! Jelena Veljača slavi: ‘Sve je tu, i ljubav i park...i vječnost‘

Jelena i Vito ove su godine imali najpopularnije vjenčanje, a jako teško da će ih netko na našoj estradnoj sceni nadmašiti. Nakon svadbe su ‘pobjegli‘ u Primošten, a uskoro će ‘skoknuti‘ i do Japana.

Producentica i kolumnistica Jelena Veljača i pravnik Vito Turšić, prvi par koji se vjenčao u zagrebačkom Botaničkom vrtu, i to nakon godinu dana poznanstva, sad slavi mjesec dana bračnog života. Prve dane proveli su na odmoru u Primoštenu, a uskoro planiraju ići i u Japan, na bračno putovanje koje su im darovali kumovi. Jelena je svome mužu na Instagramu napisala i posvetu povodom važnog datuma.

“Sve je tu, ljubavi, i park, i klupica, i bose nogice, i pusa, i moja zalijepljenost za tebe, i smijeh, i torta, i vječnost”, napisala je uz fotografiju s vjenčanja, a Vitu je nazvala i onim pravim.

O ponovnoj udaji i izgubljenog te vraćenoj vjeri u najiskreniju ljudsku emociju, ali i tome da priželjkuje još djece, ekskluzivno je nakon vjenčanja govorila za Gloriju.

"Nakon dva razvoda gotovo sam izgubila vjeru u to da je moguća ljubav na prvi pogled. Mislila sam da mi to jednostavno nije zapisano u kartama. Imam sjajnu karijeru, ispunjen život, prekrasnu, zdravu kćer, uživam u glumi, pisanju i aktivizmu. Kažem, sve je bilo tu - osim ljubavi", priznala je Jelena, koja je lani došla samo kao gošća Viti Turšiću u njegov video podcast “BizCasting”, a odande otišla kao zaljubljena žena.

image
Proslavu svadbe imali su u Botaničkom vrtu.
MARKO TODOROV/CROPIX

Vito Turšić nazvao ju je 17 dana kasnije i pozvao van. Njihova šetnja Bundekom trajala je gotovo deset sati, tijekom kojih su jedno drugom ispričali sve o svojem životu prije nego što su se sreli. Od tada su bili nerazdvojni, a početkom lanjskog rujna, sjedeći na kauču u njezinu unajmljenom stanu, razgovarali su o budućnosti.

image
Jelena Veljača na ljetnom partyju u organizaciji Glorije Glam.
MARKO TODOROV/CROPIX

"Smatrala sam da je važno reći mu da želim još djece. Pitala sam ga je li mu to uopće opcija, s obzirom na njegove godine i činjenicu da već ima troje djece. Odgovorio mi je “Pa naravno!” i to je bio početak našeg zajedničkog života", rekla je Jelena Veljača, dodajući da su se zaručili 8. ožujka, na Dan žena, njoj kao aktivistici i feministici vrlo važan datum.

Čitajte i: Nakon bajkovitog vjenčanja Jelene Veljače i Vita Turšića: ‘Želimo dijete‘

Čitajte i: Ekskluzivno otkrivamo detalje svadbe: Jelena Veljača rekla ‘da‘ svom Vitu, svi pogledi bili su na vjenčanici!

Koliko je sretna i preporođena u braku, ne libi se svakodnevno pokazati na društvenim mrežama. Žena doslovce sjaji, a komplimenti u komentarima pršte sa svih strana.

Linker
15. travanj 2024 10:32