NE SKRIVAJU LJUBAV

Romantika na vrhuncu: Najljepše iznenađenje za Adrianu Limu

Mnogi su sumnjali da će doći dalje od početka, no, čini se kako brazilsko-turski ljubavni par sasvim dobro napreduje. Štoviše, njihova je veza u pravom cvatu, a sudeći prema današnjim objavama koje su si posvetili, možemo očekivati i nastavak ove ljubavne priče.

Brazilska manekenka Adriana Lima (36) i njezin godinu dana mlađi odabranik, turski pisac Metin Hara, rijetko se pojavljuju u javnosti. Par navodno i dalje živi razdvojeno – on u rodnoj Turskoj, a ona u Sjedinjenim Američkim Državama, pa se njihovi susreti svode na međusobne posjete što je bio slučaj i prije mjesec dana kad su u međusobnom društvu uživali u Miamiju.

Danas je za njih bitan dan, a svoju su sreću odlučili podijeliti s pratiteljima i obožavateljima na Instagramu. Manekenka je tako obznanila da je na današnji dan prije pet mjeseci upoznala svog dragog, a tadašnji su susret oboje zabilježili istom fotografijom na Instagramu.

Exactly today 5 months ago I met/chose love The beginning of a new beginning

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Upravo tu fotografiju Adriana je kao podsjetnik danas postavila na svoj profil, uz prigodnu rečenicu:

Prije točno pet mjeseci upoznala sam i odabrala ljubav. Početak novog početka.

Metin, koji je inače književnik i pjesnik, malo se više potrudio pa je svojoj djevojci napisao i pjesmu koja bi u prijevodu glasila:

U beskonačnom tamnom svemiru

Moje je prokletstvo biti dijete

Koje se boji noći.

U trenutku kad sam ugledao tvoje oči

Odlučio sam se boriti s beskonačnom prazninom.

Dok mirno spavaš, ljubavi moja,

Borit ću se protiv svake noćne more koju imaš,

Dok se mirno ne probudiš,

Dok ne postanemo obitelj.

Romantični Metin pjesmu je popratio fotografijom svoje uspavane ljepotice tijekom jednog od avionskih letova.

Ljubavne iskre između ovog su para očito frcale od dana kad su se ugledali, a Adrianu nije omela ni činjenica da je samo nekoliko tjedana ranije prekinula vezu s igračem američkog nogometa Julianom Edelmanom. Adriana je i mama dviju djevojčica, Sienne (5) i Valentine (7), koje je dobila u prijašnjem braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Linker
14. travanj 2024 00:27