SRDJAN VRANCIC/CROPIX
Ljubav u raju

Romantična proslava rođendana na Maldivima: Vanja Horvat pokazala kako uživa sa zaručnikom

Poznata poduzetnica konačno uživa u zasluženom odmoru. Sa svojim zaručnikom se zaputila na egzotično putovanje odakle je podijelila niz divnih fotografija.

Poznata poduzetnica konačno uživa u zasluženom odmoru. Sa svojim zaručnikom se zaputila na egzotično putovanje odakle je podijelila niz divnih fotografija.

Poduzetnica Vanja Horvat zaputila se na Maldive sa zaručnikom Mladenom Veberom. Nakon naporne, ali i uspješne poslovne godine, tijekom koje je preboljela i koronavirus, Vanji je odlazak na egzotično otočje došao kao pravi melem za dušu i tijelo. U 'raju na Zemlji' proslavili su i rođendan Mladena Vebera, poduzetnik je uživao u društvu voljene žene. Sretni par nije mogao skinuti osmijehe s lica poziravši na rajskoj plaži.

"Sretan, najsretniji mojoj ljubavi!", napisala je javnu čestitku za rođendan početkom ožujka. Na Maldivima je poznati par proveo tjedan dana, uživajući u blagodatima sunca i mora.

Čitajte i: Vanja Horvat i Emina Šokota: Prijateljice koje obožavaju prirodu ubacile su se u poduzetničke vode

Vanja Horvat je oduševljeno pokazivala ljepote Maldiva, no do izražaja je došla i njezina besprijekorna linija.

Treba uživati u svakom trenutku

U jednodijelnim kupaćim kostimima i prozračnim tunikama i haljinama kao stvorenima za uživanje na plaži, poduzetnica je decentno istaknula svoju ženstvenost i vrhunsku formu.

"Uživati treba u svakom lijepom trenutku jer sve lijepo tako kratko traje", poručila je u posljednjoj objavi Vanja te tako dala naslutiti da se i boravku na Maldivima približava kraj.

Čitajte i: Vanja Horvat posebno je emotivna ovih dana: 'Fališ do bola'

Kako je ranije otkrila za In Magazin Nove TV i ona i zaručnik preboljeli su koronavirus, no ni tada je nije napustio pozitivan duh. "Imali smo i moj Mladen i ja... Ja sam tri dana mirovala, a već četvrti nisam, jer sam kuhala, spremala, radila. Ja sam nekako pozitivna uvijek i ne dam se pod tu psihozu od drugih. U svemu što se desi nekako pokušam naći nešto lijepo", kazala je u intervjuu Horvat.

Linker
25. travanj 2024 23:07