Krenula dalje?

Romansa ili osveta? Nasmiješena Shakira ulovljena sa zgodnim neznancem na plaži

Pjevačici je dojadilo da je sažalijeva cijela zemlja: pokazala je istesano tijelo i zgodnog pratitelja, a bivši neka si misli svoje s novom odabranicom...

Možda nije mala, crna osvetnička haljina poput slavnog modnog revanša princeze Diane, no kolumbijska pjevačica Shakira snašla se sa surferskim odijelom koje joj poput druge kože prati obline. Najljepši ukras na njoj bio je osmijeh, vjerojatno prvi otkako je raskinula 11-godišnju vezu s nogometašem Gerardom Piqueom koji je ulovljen u preljubu.

Dosad ju se moglo vidjeti namrštenu ili tužnu, ali u oba slučaja silno nesretnu zbog nametljive pozornosti paparazza kojom su "počastili" ostavljenu ženu. Iz dana u dan, sažalijevala ju je cijela Španjolska, pa ne čudi da je pop zvijezdi dozlogrdila sva ta "pažnja".

Čitajte i: Seks skandal Pique - Shakira dobio novi obrat: S njom uopće nije lako živjeti!

Zaključila je da se klin klinom izbija: osjetno vitkija, uvukla se u seksi odijelo i zaputila na surfanje. Na plaži ju je dočekao zgodan, medijima nepoznati muškarac i podučavao kako uživati na valovima, piše Daily Mail.

Nekako je uspio izvući iz nje ono najljepše dok je mokre kose pokušavala održavati ravnotežu na surferskoj dasci. Na kraju je sjela na dasku, brčkala nogama po valovima i zapričala se (možda malo i flertala) sa zgodnim frajerom koji se rastapao što je s njim. Bilo je i vrijeme da popravi "rezultat" na "ekranu" na kojem sada stoji Shakira i Pique: 1 - 1. Tuga pripada prošlosti, budućnost donosi nove izazove i prilike.

Linker
19. travanj 2024 01:53