Danijel Galić
KAKVA KRALJICA

Rođendanski tulum Ane Rucner za pamćenje: 'Kad je moj sin uz mene, tada imam sve!'

Naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner proslavila je rođendan među najbližim prijateljima s krunom na glavi.

"Rođendan sam proslavila kod kuće s najbližim prijateljima i obitelji u vrlo intimnoj atmosferi. Danas u ovo moderno i brzo vrijeme kada si svi čestitamo rođendane ili blagdane porukama i preko društvenih mreža.... Najviše mi znače upravo ovakva kućna druženja kada uspijem okupiti sve svoje na jednom mjestu. To je za mene najveći luksuz!", rekla nam je Ana Rucner koja je proslavila 37. rođendan i zaključila da je najsretnija kad je sin Darian uz nju.

facebooki

Danijel Galić

"Najvažnije mi je da je moj sin uz mene, tada imam sve!", rekla je ponosna majka 13-godišnjeg dječaka.

Ana je na svoj rođendan objavila neodoljivu fotografiju iz djetinjstva na kojoj kao četverogodišnjakinja pozira uz tortu. "I tako prolete neke godine, ali pogled je ostao isti!" Mnogi njezini prijatelji su se složili s tom njezinom tvrdnjom.


Iza Ane je razvod s Vladom Kalemberom 2014. godine nakon što se neko vrijeme šuškalo kako im u odnosu ne cvjetaju ruže. Razvod je zatražen sporazumno, a par se tada dogovorio kako će njihov sin Darian nastaviti živjeti s majkom. Paru nikad nije smetala velika razlika od 30 godina. Bez obzira na razlaz ostali su dobri prijatelji, a Vlado Anu vjerno prati na Instagramu uz još sedam osoba, što je čista privilegija.

Ana je u intervjuima izjavljivala da će Vladu uvijek poštovati. "Mi se volimo družiti i slažemo se", rekla je poznata glazbenica. Par se u tajnosti vjenčao godinu dana nakon što su se 2005. godine upoznali na zabavi Željka Keruma.

instagram

Linker
19. travanj 2024 06:46