Instagram
RADNO LJETO S OBITELJI

Rođendanska proslava Mile Kunis u susjedstvu

Iako je holivudskoj glumici cijelo ljeto radno, ipak uživa jer ga provodi u Europi, a nije odvojena niti od svoje obitelji - svi su spakirali kofere i pridružili joj se na maloj ljetnoj avanturi na kojoj je i proslavila rođendan.

Slavna glumica ukrajinskih korijena uživala je na proslavi svojeg 34. rođendana okružena obitelji i prijateljima. Mila Kunis i njezin suprug, glumac Ashton Kutcher (39) na rođendansku večeru u restoran u Budimpešti poveli su i svoju djecu: 2-godišnja kći Wyatt te 9-mjesečnog sina Dimitrija.

Vlasnici restorana Vintage Garden odmah su se na Instagramu pohvalili da je slavni holivudski par uživao kod njih na večeri, a dobro raspoloženi glumci rado su snimili i selfie s njima za uspomenu.

Iako je Mili ljeto radno, par itekako iskorištava svoj prvi boravak u Budimpešti: često ih se može vidjeti u restoranima s djecom ili u šetnji gradom, a prije nekoliko dana su bili i na koncertu repera Wiz Khalife na Sziget Festivalu, gdje im se pridružio i glumac Justin Theroux. Naime, s njim Mila snima svoj novi film, komediju "The Spy Who Dumped Me", a angažman u Budimpešti će potrajati sve do listopada. Obitelj Kutcher zajedno je od kada je početkom ljeta krenulo snimanje pa su za svoj četveromjesečni boravak u mađarskoj prijestolnici unajmili luksuznu kuću.

Linker
24. travanj 2024 15:19