WireImage
mala dama

Robbie Williams o kćerkici koju je rodila surogat majka: 'Čekamo da se pretvori u noćnu moru, ali za sad samo spava'

Britanska pop zvijezda Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field, nedavno su dočekali dolazak treće bebice na svijet.

U strogoj tajnosti, putem surogat majke, 44-godišnji Robbie i supruga prošli su mjesec dobili još jednu kćerkicu koju su odlučili nazvati Colette Josephine, od milja - Coco.

Robbie Williams and his wife Ayda Williams kiss during the launch of the Marc O'Polo 50th anniversary special edition sweatshirt on July 6, 2017 in Munich, Germany., Image: 341122977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, DDP
Profimedia, DDP

39-godišnja Ayda i Robbie u braku su od 2010. godine te već imaju šestogodišnju Kći Theodoru 'Teddy' Rose i trogodišnjeg sina Charltona Valentinea koji su s veseljem dočekali dolazak malene Coco.

Ponosni tata za britanski Mirror otkrio je da su djeca odlično prihvatila novu sestricu, ali i da je nova članica obitelji izuzetno smirena bebica.

"Nema ljubomore među djecom, samo ljubav. Teddy je želi hraniti i maziti cijelo vrijeme, i stalno čekamo da se ona pretvori u noćnu moru, no za sada samo spava, pije i tu i tamo se nasmije pa zbuni jer ne zna što je napravila", opisao je razdragani otac.

Pjevač i njegova supruga s dolaskom treće bebice promijenili su neka razmišljanja o odgoju pa više ne strahuju oko svake sitnice: "Znate, tako je s trećim djetetom, klinci se svađaju, TV je upaljen, a beba spava. Mislim da je opuštena jer smo i mi opušteni".

LONDON, ENGLAND - JULY 25:  Ayda Field and Robbie Williams seen on a night out leaving Annabel's on July 25, 2018 in London, England.  (Photo by Ricky Vigil/GC Images)
GC Images

Dolazak malene Coco Ayda i Robbie na društvenim su mrežama otkrili tek kad se djevojčica rodila, a supruga slavnog pjevača tajnovito ponašanje objasnila je riječima: "Put je bio težak i dug, zbog čega smo htjeli zadržati sve u privatnosti. Obitelj dolazi u raznim oblicima, a ovu malu damu, koja je biološki naše dijete, nosila je nevjerojatna majka surogat, kojoj ćemo zauvijek biti zahvalni".

Linker
18. travanj 2024 08:52