Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
povela i kćer

Rijetko je vidimo s mlađom sestrom: J.Lo na večeru izašla sa ženskim dijelom obitelji

S projekta na projekt skače Jennifer Lopez, njezin film "Prevarantice s Wall Streeta" još igra u kinima, a ona već snima novi, nazvan "Marry me". K tome se proljetos stigla i zaručiti, a za dragocjeno vrijeme s majkom nisu zakinuta ni njezina djeca. Ovaj put na večeru je otišla s kćeri Emom i sestrom Lyndom.

I glumica i pjevačica Jennifer Lopez, koja u 51. godini života ima posla više nego ikad, vikende voli rezervirati za privatni život. Iako iza sebe ima tri braka, početkom proljeća se zaručila za umirovljenog igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44) i sada valja planirati vjenčanje. Slatke brige zasigurno najbolje razumiju njezina kći Emma i sestra Lynda s kojima se u subotu nevečer dugo zadržala u popularnom restoranu u New Yorku, Cipriani.

Glumica je izgledala ležerno, kad su u pitanju traperice i čizme (popularne i među hrvatskim ljubiteljicama mode) s potpisom Timberland, no ujedno je bila i vrlo elegantna zahvaljujući kaputu Max Mara i torbi Valentino.

Njezina dvije godine mlađa sestra Lynda, TV novinarka, voditeljica i producentica Lynda Lopez bila je u opuštenom izdanju, poput svake "obične" djevojke u gradu i po ničemu se nije isticala. Nosila je uske traperice i smeđe gležnjače te majicu s obručim od krzna na rukavima.

Emma, kći blizanka koju je Jennifer dobila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem, bila je u sportskom tonu - nosila je hoodicu Champion, donji dio trenirke i "starke".

New York, NY  - Jennifer Lopez heads to Cipriani with her sister and kids for some dinner. The singer and actress looked great in a light blue coat and jeans.

BACKGRID USA 12 OCTOBER 2019, Image: 476420332, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

New York, NY  - Jennifer Lopez heads to Cipriani with her sister and kids for some dinner. The singer and actress looked great in a light blue coat and jeans.

BACKGRID USA 12 OCTOBER 2019, Image: 476420320, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kaput kakav nosi Jennifer Lopez pronašli smo u boji devine dlake, a cijena mu je 19.850 kuna.

neimanmarcus.com
Max Mara kaput

Linker
17. travanj 2024 12:04