Prve fotke

Rihanna je trudna! Glazbena i modna ikona čeka prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem

Par je tijekom vikenda fotografiran u New Yorku, gdje je u šetnji RiRi prvi puta pokazala svoj trudnički trbuščić.

I dok se cijeli svijet i ove zime divi njenoj odvažnoj kolekciji za donje rublje, koju je sama reklamirala uoči Valentinova, Rihanna ima mnogo slađe vijesti. Glazbenica i modna dizajnerica je trudna. Ova 33-godišnja umjetnica i poduzetnica čeka svoje prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem (32).

Par je tijekom vikenda fotografiran u New Yorku, u šetnji ulicama sama Riri je pokazala svoj trudnički trbuh prvi put, tako da je raskopčala dugački ružičasti kaput i pustila trbuh da iskoči iz traperica. Čini se kao da je osim traperica i kaputa imala samo dugačke ogrlice koje su ukrasile njen trbuščić.

Par je razmjenjivao nježnosti tijekom šetnje ulicama New Yorka, točnije u A$AP Rockyjevom Harlemu, te su unatoč fotografima razmjenjivali poljupce i držali se za ruke. Iako je snijeg već počeo padati nad metropolom, njih dvoje uživali su u šetnji, a Rihanna je ponosno otkrila goli trbuh.

01 - Modified: 2022-02-03 11:08:38 - Feat.: 0 - Title: Mnogi su je pokušavali oboriti s nogu, ali samo on je uspio: ‘Pronašao sam ‘onu pravu‘ i vrijedilo ju je čekati‘ 02 - Modified: 2022-02-03 11:09:05 - Feat.: 0 - Title: Rihannin otac, s kojim je vodila mučnu sudsku borbu, komentirao trudnoću i otkrio što misli o ‘zetu‘
Linker
30. rujan 2022 06:01