Sretno!

Ribafish na originalan način čestitao rođendan svojoj ljubavi: ‘Hvala ti, ćufto mala crvena, što si tu‘

Kasandru Draganić i Domagoja Jakopovića povezuje ljubav prema hrani i putovanjima, a taj zajednički interes inspirirao je Ribu u pisanju poezije djevojci povodom njenog rođendana.

Domagoj Jakopović Ribafish svojoj djevojci Kasandri Draganić posvetio je jedinstvenu čestitku za rođendan. Ovaj novinar, bloger, voditelj i pokretač projekta "Rok otok" poznat je po svojoj duhovitosti, a ništa manje vesela nije ni originalna posveta koju je voljenoj Kasandri objavio na svom Facebooku.

Uz fotografiju nasmijane djevojke, koju je fotografirao na terasi restorana, Ribafish je uz kratki uvod objasnio kako sonete nije pisao već dugo, no okuražio se svojoj dragoj napisati duhovitu pjesmicu.

"Kosa ti je crvena, suknja iznad koljena,

Al' ti nisi Šizika, nego mala Žabnjanka.

Srce ti je ogromno, a i apetiti,

A kad treba putovati, crvi su ti v riti.

Nikad ne buš smršavila jer nemreš bez čipsa,

Dok nije po tvome znaš biti i stipsa.

Ribu starog nekad daviš, kao Clija karter,

A svom malom žutom Dživi najbolja si mater!", napisao je Ribafish.

Pjesmicu svojoj Kasandri, koju je završio stihovima:

"Današnjem

Rođendanu

Apsolutno

Ganut

Aktualno

Nazdravljam

I idem dalje

Ćorit", završio je 'sonetni vijenac' Riba.

Spretan pjesnik Ribafish prvim slovima završne strofe ispisao je prezime svoje drage: 'Draganić'. Ta je stihovna zagonetka poznata i kao - akrostih.

Čitajte i: Ribafish je djevojku uspio osvojiti na vrlo neobičan način: ‘Zaljubila se u mene usprkos lošoj večeri‘

Putovanja i hrana

"Hvala ti ćufto mala crvena što si tu, sretan ti rođo! P.S. Kaj ima za ručak?", poželio je sve najbolje svojoj Kasandri još jednom.

S food blogericom i vizažisticom Kasandrom, Domagoj je u sretnoj vezi, dijele ljubav prema putovanjima i hrani, a kod njih u kući se stalno nešto dobro kuha.

U razgovoru za magazin Gloria Ribafish je otkrio i kojim je jelom zaveo - odnosno nije zaveo - svoju Kasandru.

"Ma već je bila zaljubljena kad je došla na večeru, čak sam i zeznuo crni rižot koji sam pripremao. Mrzim integralnu rižu. Ili je bila crvena? Uglavnom, priče su da žene padaju na kuhanje. Bitno je samo pitati jesi li alergična na nešto...", otrkio je tada Domagoj Jakopović Ribafish.

Linker
28. rujan 2023 14:00