OVO SE NE VIĐA ČESTO

Reperica Cardi B u šoku nakon nesreće: ‘Čitava jahta potonula nam je pred očima‘

Kontroverzna američka pjevačica je otkrila na mrežama da je jahta potonula ispred njene luksuzne vile za odmor, a nesvakidašnji prizor ju je uplašio.

Belcalis Marlenis Almánzar, poznatija po umjetničkom imenu Cardi B, podijelila je na društvenim mrežama s obožavateljima nesvakidašnji prizor jahte koja je potonula ispred njezine luksuzne vile za odmor.

"Koji k**... O moj... Tone! Vidite li to? Vidite li to?" uzviknula je u snimku. "O moj Bože, ne mogu ništa učiniti po tom pitanju. Nema velikog broda koji ga može spasiti? Nema ga! Nema ga! Zbogom! Zbogom... O moj Bože, nema ga!", čuje se reperica u videu.

Na video isječku se vidi zadnji dio čamca kako tone pored stijena, točno ispred njezinog dnevnog boravka na oceanu.

Cardi je pojasnila da na brodu nije bilo nikoga kada je potonuo. "Cijela jahta potonula nam je pred očima. Srećom, nikoga nije bilo unutra", napisala je uz video na svom Instagram Storyju.

29-godišnja dobitnica Grammyja, kasnije je podijelila još jedan video ronilaca koji se spuštaju tražiti gdje je brod potonuo.

"Pogledajte, svi. Dakle, ekipa za spašavanje traži čamac. Upravo sam vidjela ronioca kako ide dolje...'', poručila je pratiteljima.

Osim toga, Cardi je na Instagramu pokazala svoj luksuzni outfit koji potpisuje modni brend Miu Miu, a koji se sastojao od pletenog topa duginih boja i šorca. Kombinaciju je upotpunila je bijelim retro sunčanim naočalama, visokim štiklama na platformu i upečatljivom zelenom narukvicom. Sudeći po posljednoj objavljenoj fotografiji, putovala je privatnim avionom do odredišta.

Inače, časopis Forbes proglasio je Cardi B jednom od najutjecajnijih reperica svih vremena. Poznata je izravnim tekstovima u pjesmama, za koje je dobila pohvalu kritičara i veliku pozornost medija. Najuspješnija je reperica svih vremena na RIAA-inu popisu glazbenika po prodaji digitalnih singlova i nalazi se među deset najuspješnijih glazbenica.

Također je reperica s najvećim brojem preslušanih pjesama na Spotifyu i prva je glazbenica koja se pojavila na prvom mjestu ljestvice Billboard Global 200.

Dosad je osvojila jedan Grammy, osam Billboardovih glazbenih nagrada, pet Američkih glazbenih nagrada, jedanaest BET-ovih hip-hop-nagrada i dvije ASCAP-ove nagrade za kantautora godine te je oborila pet Guinnessovih svjetskih rekorda.

Godine 2018. časopis Time uvrstio ju je na godišnji popis 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, a Billboard ju je 2020. proglasio ženom godine.

Linker
19. travanj 2024 00:29