Getty Images
novi početak

Renée Zellweger progovorila o mračnim razdobljima u životu: 'Bila sam neopisivo tužna'

Glumica je u nikad iskrenijem intervjuu priznala da ju je loše psihičko stanje prisililo na to da uzme pauzu od glume i od Hollywooda.

Slavna glumica i dobitnica Oscara Renée Zellweger (50) pobjegla je glavom bez obzira od reflektora jer ju je na to natjeralo njezino psihičko stanje. Taj period gdje se ponovno tražila trajao je dugih šest godina, u kojima se u potpunosti odmaknula od glumačke karijere.

Govoreći za listopadsko izdanje Red Magazinea, zvijezda serije "What/If" je rekla: "U tom razdoblju prihvatila sam neke loše savjete i napravila neke loše izbore. Bila sam na prilično mračnom mjestu i bila sam neopisivo tužna.", rekla je nikad iskrenija Renée koju je publika zavoljela u ulozi Bridget Jones.

BRIDGET JONES: THE EDGE OF REASON (2004) - COLIN FIRTH - HUGH GRANT - RENEE ZELLWEGER., Image: 137103354, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 25:  Winner for Best Actress in a Supporting Role for her work in
Getty Images

"Sad na to razdoblje ne gledam kao gubitak, jer sam puno toga uspjela naučiti. I to mi je trebalo. Spoznala sam svašta o perspektivi, obrascima ponašanja i o njihovim posljedicama. Izgledala sam kao da se ne brinem sama o sebi. Bilo mi je dosadno", rekla je glumica.

"U tom razdoblju sam imala osjećaj kao da stalno snimam. Gledala sam sebe i prevrtala očima. Govorila sam si loše stvari i nisam bila zadovoljna sobom", zaključila je.

BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 07: Renee Zellweger attends the 'Bridget Jones Baby' German Premiere in Berlin at Zoo Palast on September 7, 2016 in Berlin, Germany. (Photo by Clemens Bilan/Getty Images)
Getty Images


Nakon povratka glumi, na što se odlučila prije par godina, utjelovila je i lik Judy Garland kojoj su tijekom snimanja "Čarobnjaka iz Oza" davali amfetamine i barbiturate da ostane budna pa je zauvijek zaglibila u ovisnosti. Iako film tek čekamo, na pitanje bi li Judy prošla bolje u današnjoj showbiz eri, glumica spremno odgovara.

"Vjerojatno. Možda. Ne znam. Sjetim se sudbina poput one koju je doživjela Amy Winehouse i ne prestajem se pitati "Zašto?".

Linker
19. travanj 2024 06:18