Prekinuo šutnju

Redatelj konačno progovorio o škakljivim fotografijama s dvije dame: ‘Osjetio sam se jako dobrodošlo, svi su bili prekrasni‘

Jednog nedjeljnog jutra, na balkonu njegova doma u Sydneyu, Taika Waititi snimljen je s većim društvom, no ono što je zainteresiralo sve, posebno je intimo ponašanje s dvije žene.

Jedan od najuzbudljivijih redatelja današnjice, Taika Waititi, nakon niza uspješnih filmova snimljenih u njegovom Novom Zelandu, i više nego uspješno osvaja Hollywood. Tijekom proljeća povezivalo ga se s pop pjevačicom Ritom Orom, a svijet se potpuno zbunio kada su njih dvoje snimljeni u društvu glumice Tesse Thompson kako izmjenjuju prisne dodire.

Ovaj 45-godišnji redatelj sada je konačno progovorio o svemu, na pitanje je li ga uzrujalo što su fotografije njihova druženja počele kružiti internetom još u svibnju, odgovorio je da se nije iznervirao.

image
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"U svijetu interneta sve vrlo brzo ode. Također, je li to stvarno bila takva drama? Pa i nije zapravo. Nisam radio ništa loše. Sve je u redu", kazao je Taika.

Čitajte i: On je i dalje u braku! Slučajno poznanstvo Rite Ore i slavnog Oskarovca pretvorilo se u romansu

O cijeloj situaciji redatelj je progovorio za The Sydney Morning Herald, dok je promovirao film "Thor: Love and Thunder" u Australiji, ali poseban kakav je, nije izbjegavao ni odgovore na nešto privatnija pitanja.

image
Fotografije su snimljene u nedjeljno jutro, nakon cjelonoćnog tuluma.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Jednostavno sam se osjetio jako dobrodošlo, svi su bili prekrasni. U to vrijeme nisam mogao vidjeti djecu gotovo sedam mjeseci i bilo je zbilja lijepo biti okružen ljudima kraj kojih sam se osjećao kao kod kuće", objasnio je Waititi.

Bio je dobar after

Trojac je snimljen u Sydneyu - Waititi i Thomson su snimali film o Thoru, a Rita Ora je u istom gradu snimala The Voice. Snimljeni su kako se grle i izmjenjuju prisnije dodire na balkonu ispred Waititijeve kuće, dok su sjedili za malenim stolićem i pili pića. S njima je bilo još prijatelja, no samo su njih troje naizmjenično jedni drugima davali poljupce i grlili se.

Govorkanja da su Rita Ora i Waititi par krenula su pred kraj travnja ove godine, nakon što je pjevačica na svom Instagramu među drugim fotografijama objavila i jednu njihovu zajedničku, uz dvosmislen komentar - ‘oni koje volim‘.

Čitajte i: Novi miljenik Hollywooda: ‘Bili smo tako siromašni da nam je mikrovalna pećnica bila nedostižan san‘

Nakon brojnih novinarskih upita, redatelj i glumica nisu se izjašnjavali o vrsti svog odnosa, a zatim su uslijedile i fotografije na kojima se blisko druže s glumicom.

Redatelj se rastao od svoje supruge Chelsea Winstanley još 2018., nakon sedam godina braka.Zzajedno imaju dvoje djece. Ora je u veljači prekinula vezu s filmašem Romainom Gavrasom. Thompson je, pak, iako je 2018. priznala da je biseksualka, iznimno tajnovita o svom privatnom životu.

Linker
19. travanj 2024 15:50