Prava dama

Rebel Wilson spremna je za akciju, otkrila što ju je sprječavalo: ‘Morate poštovati osobu s kojom ste prekinuli‘

Glumica je pričekala određeno vrijeme nakon prekida da počne s potragom za novim partnerom, a sada je javno obznanila kako je opet ‘na tržištu‘.

Glumica koja je zadivila cijeli svijet svojom transformacijom, Rebel Wilson, ponosno je istaknula da je opet aktivno 'na tržištu', odnosno da traži potencijalnog partnera. U nedavnom intervjuu objasnila je i svoju damsku taktiku. Ova 41-godišnjakinja, koja je proteklu 2020. posvetila zdravlju, vježbanju i dijetama, u tu je godinu upisala i jednu značajnu romansu.

No, unatoč brojnim zabavnim trenucima, veza s nasljednikom pivskog carstva Jacobom Buschom, nije uspjela.

"Prošao je pristojan komad vremena, znate, nakon prekida. Trebate imati poštovanja prema osobi s kojom ste prekinuli odnos, tako da sada, da tražim", kazala je simpatična glumica te na šalu novinarke dodala da traži dečke.

Čitajte i: Rebel prekinula sa zgodnim milijarderom i pokazala da je mršavija no ikad: ‘On nije bio pravi‘

Od bajke do realnosti

Wilson i Busch prekinuli su početkom veljače, samo četiri mjeseca nakon što su vezu objavili na društvenim mrežama. "Jacob je divan momak, ali jednostavno nije netko za mene za dugoročan odnos", prokomentirala je nakon prekida Rebel.

Glumica je javno objavila vezu u rujnu 2020., za to je iskoristila putovanje helikopterom uz još dvije poznate kolegice - alongside Helen Mirren i Kate Beckinsale. Tada su imali i svoj zajednički debi na crvenom tepihu, u Monte Karlu, na svečanosti Gala For Planetary, koju je priredio monegaški princ.

Čitajte i: Rebel Wilson potražila utjehu zbog loše vijesti: ‘Ponekad sve to nema smisla‘

Veza se činila kao iz bajke, a izvori su medijima otkrili kako si par potpuno odgovara u smislu za humor i osobnostima. "On je netko tko ima svoj život i nije stalno uz nju. Poduzetnik je i oboje su usmjereni na svoje poslove", kazao je tada izvor.

Glumica je nedavno otkrila i kako želi postati majka, a da joj na tom putu ne ide sve lako. Još je s 40. zamrznula jajašca, a početkom ovog mjeseca, dala je natuknuti da ne ide sve po planu.

"Dobila sam loše vijesti i nisam ih imala s kime podijeliti, ali mislim da moram reći nekome. Svim ženama koje se bore s plodnošću, suosjećam s vama. Svemir ponekad djeluje na tajanstvene načine, ponekad sve to nema smisla… ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz ove tamne oblake “, napisala je Rebel.

Linker
25. travanj 2024 10:19