wow

Rebel Wilson donirala milijun dolara teatru koji nosi njezino ime i pohvalila se novom linijom

Glumica je izgledala odlično u krem odijelu kojim je istaknula svoj novi look, nakon što je u manje od dvije godine smršavjela čak 40 kilograma.

Glumica Rebel Wilson, koja je donirala milijun dolara za izgradnju neprofitnog australskog kazališta za mlade, prikladno nazvanog Rebel Theatre, pojavila se na otvorenju kazališta u odličnom modnom izdanju.

Wilson je izgledala vrlo šik u krem odijelu s elegantnom crtom u dvije boje, a look je začinila zlatnim sandalama. Prema osmijehu se vidjelo da je odlično raspoložena i sretna što je kazalište konačno otvoreno.

Čitajte i: Rebel Wilson tvrdi da njezina drastična fizička transformacija nema veze s razvikanom dijetom

"Kakva nevjerojatna noć! Čestitam još jednom", napisala je Wilson u svom Instagram storyju. Osim modnim odabirom, glumica je privlačila pažnju i novom linijom koja joj izvrsno stoji.

image

Rebel Wilson na premijeri filma 'The Deb'

RICHARD MILNES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako su mnogi mediji nagađali kako je u manje od dvije godine izgubila 40 kilograma zahvaljujući posebnoj dijeti, Wilson je odlučila stati na kraj šuškanjima.

"Mayrova NIKAD nije bila moja dijeta. Molim vas da prestanete pisati izmišljotine. Također NIKADA nisam podržala nikakve tablete za mršavljenje ili čarobne tablete za mršavljenje ili kriptovalute. Ako vidite ovakve stvari na internetu, prijavite to kao prijevaru", objasnila je glumica.

Više je puta istaknula da je kilograme izgubila vježbanjem i uravnoteženom prehranom, što je i zapravo jedini način kako zdravo smršavjeti.

Rebel Wilson ćemo uskoro gledati u Netflixovoj komediji Senior Year koja izlazi na streaming platformi 13. svibnja. U filmu Wilson glumi ženu koja se budi iz 20-godišnje kome u koju je pala zbog nesreće tijekom nastupa kao navijačica u posljednjoj godini srednje škole. Kako nije uspjela završiti srednju školu i otići na maturalnu večer, odlučuje se vratiti u srednjoškolske klupe.

Linker
25. travanj 2024 20:35