ljubav je na špici

Razvod se pokazao kao dobra odluka: Zvijezda domaćih sapunica uživa sa svojom Esterom i nakon 12 godina veze

Otkako je prije 12 godina Riječanka Estera Šimek osvojila srce proslavljene filmske, televizijske i kazališne zvijezde Žarka Radića, glumac proživljava novu mladost, a iako oboje imaju mnogo posla uvijek pronalaze vrijeme za zajedničke trenutke.

Premda svoj život drži podalje očiju javnosti i nerado govori o svojim bliskim odnosima, slučajan susret našeg fotografa i ovog ljubavnog para na zagrebačkoj špici otkrio je kako im u vezi još uvijek cvjetaju ruže. Žarko Radić (71) i Estera Šimek ispijali su kavu u samom srcu Zagreba, a tema za razgovor još uvijek im ne nedostaje, posebno kada je riječ o poslu.

image
CROPIX

Par već godinama živi na relaciji Zagreb-Rijeka-Split jer ih za sva tri grada veže posao koji ih je i spojio 2007. godine. Radić je tada najviše vremena provodio u riječkom HNK, a odlučio je zaplivati i poduzetničkim vodama pa je otvorio salon ljepote Set u Rijeci, koji je u neposrednoj blizini HNK, a čije je vodstvo povjerio Esteri. Premda je tada već godinama bio u braku, to ga nije sputavalo da uđe u romantičnu vezu s atraktivnom Riječankom. No, sa suprugom nije živio čak ni na istom kontinentu pa stoga ne čudi da su njihovi odnosi zahladnjeli. Iz ljubavnog trokuta netko je ubrzo morao izaći. Bila je to njegova supruga Snježana s kojom je u braku proveo četiri desetljeća, a u kojem su dobili i dva sina - Vedrana i Ognjena.

image
CROPIX

Glumac poznat po ulogama u kultnim 'Kapelskim kresovima', 'Boljem životu', 'Otpisani', koji je igrao i u prvoj hrvatskoj sapunici 'Villa Maria' te glumio vlasnika pansiona u humorističnom serijalu 'Cimmer fraj', a nedavno smo ga gledali i u vrlo popularnoj seriji 'Na granici' u ulozi simpatičnog Mije Štiglića, svoju suprugu upoznao je još za studentskih dana u Beogradu. Čim je diplomirao, oženio se, dobio dva sina i sve do 1991. s obitelji je živio u Beogradu. Nakon toga sreću su odlučili potražiti u Kanadi. Ondje su deset godina gradili novi život, ona kao arhitektica, a on se bavio prodajom namještaja. Potom je osjetio da se mora vratiti u rodni Split i posvetiti se karijeri.

Žarko Radić ima energiju mladića: Enis Bešlagić ga je nagovorio na potez o kojem nije ni razmišljao

Kada su mediji otkrili novu ženu u njegovom životu, glumac je i sam potvrdio da je u vrlo specifičnoj situaciji, no o ljubavnom trokutu nije želio davati izjave. Ipak, srce je odlučilo da je njegova ljubav u domovini, a rođeni Splićanin i danas se najradije s Esterom budi u svom rodnom gradu pod Marjanom.

Linker
05. ožujak 2024 19:43