Velika prevara?

Razvod o kojem bruji Amerika: Slavni odvjetnik iz filma "Erin Brockovich" usred bračnog i financijskog skandala

Tom Girardi, 81-godišnji odvjetnik koji se proslavio slučajem Erin Brockovich, po kojem je i snimljen istoimeni film, i njegova 49-godišnja supruga Erika Jayne trenutno se nalaze usred razvoda koji je navodno samo - prevara!

Kad je prije dvadeset godina u kina izašao film "Erin Brockovich" s Juliom Roberts u glavnoj ulozi, veliku pažnju na sebe je privukla 'zviždačica' Erin na čijoj se priči film i bazira, ali i odvjetnik Tom Girardi, koji joj je dao potporu.

Nakon velikog uspjeha filma, procvjetao je i Girardijev posao, a on i dan danas, u 81. godini radi posao koji obožava.

Nakon skoro dva desetljeća, ponovno u centru pažnje

Prije nekoliko godina odvjetnik je ponovno postao zanimljiv javnosti jer je njegova supruga Erika Jayne postala najnovija članica ekipe reality showa "Real Housewives of Beverly Hills".

Skladan brak usprkos velikoj razlici u godinama

Tomova 30 godina mlađa supruga otkrila je kako su se ona i Tom upoznali dok je bila konobarica u zalogajnici u koju je zalazio te da joj se udvarao punih godinu dana dok nije posustala. Nije krila da silno cijeni suprugovu karijeru te da joj je priuštio život u nezamislivom luksuzu, koji uključuje egzotična putovanja, dizajnersku odjeću i privatne avione. Otkrila je i da Tom puno radi te joj dozvoljava da uživa u 'slobodnom vremenu' i u potpunosti se posveti izgradnji svoje pjevačke karijere.

I sam Tom više se puta pojavio pred kamerama, a usprkos razlici u godinama, brak odvjetnika i njegove supruge djelovao je stabilan i sretan.

Razvod iz vedra neba

Mnoge je zato iznenadila vijest o razvodu koja je prije nekoliko tjedana odjeknula u američkim medijima, a u koja je sa sobom na svjetlo izvukla još jedan skandal.

Kako je poznato javnosti, razvod je pokrenula Erika, koja je napokon i sama postala zvijezda, što zbog pjevačke karijere, što zbog reality showa u kojem je svojim odvažnim stavom prema životu osvojila mnoge pa je napokon dobila 'svoj glas' i želju da više ne bude samo osoba koja sjedi na stražnjem sjedalu u braku.

Zahvaljujući novostečenoj popularnosti Erika je dobila i ulogu Roxy u predstavi "Chicago", kojom je oduševila publiku.

image
Erika Jayne dobila je priliku nastupiti u mjuziklu "Chicago"
Shutterstock editorial/Profimedia/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Predbračni ugovor - ne postoji

Kako će Tom i Erika raspodijeliti silno bogatstvo još se ne zna, no poznato je da nisu sklopili predbračni ugovor. U jednom intervjuu Erika je izjavila da je ionako svejedno imali predbračni ugovor ili ne, jer je Tom 'opako dobar odvjetnik'. "Ionak bi bilo po njegovom", zaključila je.

Sve je samo prevara??

I dok obožavatelji nagađaju je li Erika pronašla novog muškarca svog života, u javnost je iscurila prava pozadina priče.

Ako je vjerovati američkim medijima, Tomova tvrtka nalazi se usred financijskog kolapsa, a on i njegova supruga su optuženi da su pronevjerili novac koji je trebao ići u ruke obiteljima stradalih u jednoj avionskoj nesreći. Navodno to nije prvi put da je novac namijenjen pomoći žrtvama zadržao za sebe, piše Page Six.

Tužba tvrdi da je razvod, koji je nakon 21 godine braka zatražila 49-godišnja Erika samo prevara i još jedan pokušaj da ona i njezin suprug zaštite svoj novac, koji nemilice troše na raskošan životni stil.

Sama Erika ponosno je izjavila kako joj je potrebno 40 000 dolara mjesečno samo za frizere, vizažiste i beauty tretmane, što se smatra još jednim dokazom da bračni par Girardi troši više no što je zaradio.

Linker
17. travanj 2024 06:45