nema predbračni ugovor

Razvod je konačan, papiri su predani: Adele na iglama zbog presude oko imovine

15. siječnja britanska pjevačica Adele predala je svu potrebnu dokumentaciju za razvod braka koji je trajao tek tri godine.

Adele (32) i njezin suprug Simon Konecki (46) razišli su se u travnju 2019.godine nakon sedam godina veze i tri godine braka, no tek sada su predali sve papire kako bi sudac mogao podijeliti imovinu. Naime, oko osmogodišnjeg sina Angela odmah su se uspjeli dogovoriti da će skrbništvo biti ravnopravno podijeljeno, no za financije će im biti potreban sudac.

Adele je bila prisiljena koristiti posrednike kako bi podijelila bogatstvo od 140 milijuna funti tijekom razvoda od supruga, predsjednika uprave dobrotvorne udruge Drop4Drop. Iako je većinu tog novca zaradila sama Adele, čak su izračunali kako njezina zarada po danu iznosi nevjerojatnih 73 tisuće funti, izvori dobro upoznati s cijelom situacijom tvrde kako Adele i Simon neće imati problema oko preraspodjele financija, iako je, tijekom braka, Konecki zaradio tek oko 2 milijuna funti, no budući da prije vjenčanja nisu potpisali nikakav predbračni ugovor, morat će podijeliti sve stečeno u braku.

image
Adel i Simon snimljeni 2015.godine dok su još bili zaljubljeni
FOTOGRAFIJE: YUI MOK/PA IMAGES/PROFIMEDIA YUI MOK/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Par je jasno dao do znanja da ne žele međusobno angažirati odvjetnike, ali postupak svejedno nije bio baš jednostavan. Prvo oko čega su se dogovorili bilo je dijeljenje skrbništva i od tada se radi o pravednoj podjeli ostatka njihovih bračnih financija. Srećom, uspjeli su doći tamo bez skandala, iznošenja prljavog veša, kleveta, a to im daje najbolje moguće šanse da ostanu u dobrim odnosima u budućnosti.

Višestruko nagrađivana pjevačica u tajnosti se udala 2016.godine,a samo tri godine kasnije par se odlučio na razdvojen život.

„Adele i njezin partner razdvojili su se. Posvećeni su odgoju sina s ljubavlju. Kao i uvijek traže privatnost. Njihova je veza evoluirala i postali su više prijatelji nego ljubavnici. Shvatili su da romantične ljubavi više nema. Razočarani su, ali jednostavno nije uspjelo”, kazao je tada njihov prijatelj.

Linker
18. travanj 2024 01:47