boksač se druži

Razvod ga nije slomio! Stipe Drviš nije skidao osmijeh s lica, uživao u društvu misteriozne brinete

Bivši svjetski prvak uživa u druženju s prijateljima i prijateljicama, a s bivšom suprugom Erikom Komel ostao je u sjajnim odnosima i nakon što su se odlučili na razvod.

Bivši svjetski prvak opušteno je, sa širokim osmijehom na licu, ispijao piće u centru Zagreba. S njim je sjedila njegova prijateljica, kojoj također osmijeh nije silazio s lica. Stipe Drviš je sa svojom prijateljicom uživao u opuštenom razgovoru i zrakama sunca, ne obazirajući se na fotografa koji ih je uhvatio u druženju. Nema za tim ni potrebe, Stipe je nedavno za Gloriju objasnio svoju privatnu situaciju.

image
Stipe Drviš sa svojom je misterioznom prijateljicom popio piće, uživajući na suncu.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Čitajte i: Stipe Drviš i Erika Komel: Bračni ‘nokaut‘ nakon 25 zajedničkih godina

Nekadašnji boksač otkrio je zašto je završio njegov brak s Erikom Komel

Otkrio nam je tada da je njegovom braku došao kraj. S Erikom Komel proveo je 25 godina, no prošle godine odlučili su se razvesti. "Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao i prije i često k bivšoj supruzi odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje', rekao nam je tada Drviš.

image
Nedavno je za Gloriju progovorio o putovanju na Maldive, gdje ga je pratila javnosti nepoznata brineta, za koju je rekao da mu je samo prijateljica.
DAMJAN TADIC/CROPIX

Godinu dana nakon razvoda - Drviš uživa u druženjima i putovanjima. Na nedavnom putovanju na Maldive, Stipe je bio u društvu misteriozne brinete, no, kako nam je otkrio, radi se o prijateljici, a ne partnerici. "To mi je prijateljica. Nemam djevojku. Nisam ja više klinac od 20 godina da se zaljubljujem. A Maldivi? To je čudo prirode", zaključio je tada Drviš.

image
Razveo se prije nešto više od godinu dana, no Stipe i njegova bivša supruga i dalje su u korektnim odnosima.
DAMJAN TADIC/CROPIX
Linker
12. travanj 2024 14:51