Profimedia, Backgrid USA.
neočekivani potez

Razvod bez trzavica pretvorio se u borbu za vrijeme s kćeri

Iako su ostavljali dojam para koji je i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, glumac Channing Tatum svojim je novim potezom dao naslutiti kako je to daleko od istine.

Nakon što su se Channing Tatum i plesačica Jenna Dewan razveli dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo, ali čini se kako 38-godišnji glumac nije zadovoljan s količinom vremena koju provodi sa svojom 5-godišnjom djevojčicom Everly. Zbog toga je predao zahtjev da sud donese "službeni raspored" kojeg će se morati pridržavati kada je u pitanju njihova jedinica.

EXCLUSIVE: Channing Tatum has a day out with his daughter Everly at the happiest place on earth, Disneyland. The recently divorced father, who is rumored to be dating Jesse J, seemed very happy to send quality time with his young daughter. The two ate a lot of popcorn and rode many of the parks rides including the Alice in Wonderland ride, and the Matterhorn rollercoaster, which Everly didn't end up enjoying too much. She did, however, enjoy spending time getting all dolled up at the Bippity Boppity Boutique where she got her hair done and got a new princess dress.
***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
21 Nov 2018, Image: 397752923, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
U Disneylandu su bili krajem studenoga prošle godine

Glumac je naglasio kako to radi samo zato jer smatra da će Everly biti mnogo sretnija i zadovoljnija „sa strukturom i konzistentnošću jer je opuštenija kada zna točan plan” te je predložio kako bi sve to trebalo izgledati.

- Everly se odlično prilagodila životu u dva doma – istaknuo je Channing i zatražio da kod njega provodi utorak i ponedjeljak, kod bivše supruge srijedu i četvrtak, dok bi se vikendom (u koji je uključen i petak) izmjenjivali. Ipak, tu glumac ne staje. Predložio je da u vrijeme ljetnih praznika svatko dobije kćer na dva tjedna, da se Badnjak i Božić te Stara i Nova godina podjednako podijele, a u slučaju da se ne mogu dogovoriti za zajedničko slavlje rođendana – sa svakim mora provesti pola dana.

Studio City, CA  - *EXCLUSIVE*  - Jenna Dewan takes a day off from filming her TV show 'The Resident' to the Labor Day holiday and take her daughter Everly shopping in Studio City. The actress and dancer and ran into friends while out and stopped to pet their dog before hitting the stores.

Pictured: Jenna Dewan, Everly Tatum



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 385187112, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Jenna s kćerkicom

U zahtjevu je tražio da se odredi da Everly ne može putovati izvan SAD-a bez dopuštenja drugog roditelja, a naglasio je kako je, osim što je iznajmio kuću nedaleko one u kojoj su svi živjeli još kao sretna obitelj, kako bi svojoj kćeri olakšao privikavanje na novu situaciju.

Par je u travnju prošle godine objavio da se razilazi nakon devet godina braka, a papire za razvod predali su u listopadu te tada zatražili samo zajedničko skrbništvo, bez mnogo detalja. Oboje su nakon razvoda pronašli nove ljubavi: Channing ljubi pjevačicu Jessie J, dok je Jenna u vezi s glumcem Steveom Kazeeom.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE*  - Channing Tatum takes his daughter Everly to a floral-themed event in Los Feliz. The pair got their faces painted on a beautiful Sunday afternoon and Everly got to enjoy a piggy back ride with daddy.

Pictured: Channing Tatum, Everly Tatum



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 375933621, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Channing Tatum šestogodišnju kćer Everly dobio je u braku s glumicom Jennom Dewan.

Linker
18. travanj 2024 15:39