JLP / VC/X17online.com
kad ostaviš sve

Razlozi povlačenja Renée Zellweger: 'Shvatila sam da posao nije važniji od zdravlja'

Američka glumica i oskarovka koja se proslavila u filmovima o Bridget Jones, 50-godišnja Renée Zellweger, u novom je intervjuu iznijela svoja promišljanja o pomirenju privatnog i poslovnog života, povlačenju iz javnosti na nekoliko godina te novom glumačkom potezu.

Renée Zellweger, glumica rođena u Texasu, vratila se u Hollywood u velikom stilu i mnogi slute da će 2019. biti njezina godina. Prvi put ćemo je moći gledati u nekoj TV seriji, naslova "What/If", a javnosti je tim zanimljivija jer je karijeru bila zamrznula na punih šest godina. Bilo je to razdoblje kad se odlučila posvetiti sebi i svom zdravlju, rekla je za novi broj magazina Town & Country.

U seriji tumači lik Anne Montgomery, a o tome je rekla: "Ona je bila prijetnja. Svaki dan ona je govorila sve što bi svi mi voljeli reći, ali se ne usudimo. Ali Anne je. Svima bi nam koristilo malo njezine britkosti, zar ne?"

Iako možda nije britka poput lika koji je utjelovila, glumica je iskreno progovorila o svojem povlačenju iz Hollywooda prije šest godina.

"Naučila sam bolje brinuti o sebi. Prije sam bila toliko zauzeta da nisam ni pomišljala na tu opciju. Sada je to prioritet. Posao, u mom slučaju gluma, ne mora biti nešto što će me koštati zdravlja i života" - rekla je 50-godišnja glumica.

AG_172760 -  - *EXCLUSIVE* Los Angeles, CA - Renée Zellweger is spotted out running errands in LA. The Bridget Jones star is wearing jeans and a jacket paired with UGG boots for a particularly pedestrian look.

Pictured: Renée Zellweger
 23 FEBRUARY 2017, Image: 322091793, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Budući da je utjelovila i lik Judy Garland kojoj su tijekom snimanja Čarobnjaka iz Oza davali amfetamine i barbiturate da ostane budna pa je zauvijek zaglibila u ovisnosti, upitali su Renee bi li Judy bolje prošla u današnjoj showbiz eri.

"Vjerojatno. Možda. Ne znam. Sjetim se sudbina poput one koju je doživjela Amy Winehouse i ne prestajem se pitati "Zašto?".

Renee Zellweger heading to Miu Miu. March 11, 2015 X17online.com
/ VC/X17online.com

Linker
19. travanj 2024 13:43