Bujna mašta

Razapeli je na društvenim mrežama! Supruga slavnog glumca šokirala lažima o svojoj prošlosti?

Samo Hilaria Baldwin zna zašto je promijenila ime, tvrdila da je rođena na Majorci i da je u SAD stigla kako bi studirala. Na društvenim mrežama njezine su priče demantirane pa se bila prisiljena braniti od glasina i novih informacija.

Nekadašnja voditeljica i instruktorica joge, Hilaria Baldwin, morala se opravdavati na Instagramu jer su je optužili da je lažirala svoje španjolsko porijeklo. Nakon što je proteklog tjedna Twitterom kružila informacija o tome kako gospođa Baldwin lažira neke od najvažnijih privatnih podataka, Hilaria se obratila javnosti.

Priznala je tako da je njezino pravo ime Hillary, dodala je da je bjelkinja i da je zapravo rođena u Bostonu, a ne na Majorci, kako je dosad tvrdila. "Da budemo jasni, Europa je prepuna bijelaca i moja obitelj je bijela. Miješanog sam porijekla, odgajana sam u duhu dvije kulture i to je to", rekla je Hilaria u svom video na Instagramu.

Njezine laži razotkrili su bivši školski kolege, koji je nazivaju dragom - no i lažljivom

Nikada ne bi bila razotkrivena da se u javnost nisu počeli javljati njezini bivši školski kolege, koji su izjavili da je Hilaria išla u školu u Westonu, u saveznoj državi Massachusetts, gdje su je odgojili roditelji, inače profesori. Dodali su i da nekadašnja voditeljica nije imala ni trunke stranog naglaska.

Tvrdila je da je rođena u Španjolskoj i da je u SAD stigla kako bi studirala

Inače, Hilaria je dosad tvrdila da je rođena na Majorci, a često je insinuirala i da je u SAD stigla s 19 godina, kako bi studirala u New Yorku. Nakon bure na društvenim mrežama, priznala da je da je djetinjstvo provodila između Španjolske i SAD-a, no ostala je pri tvrdnjama da u Španjolskoj živi cijela njezina obitelj. Da bi dokazala da je Španjolka, Hilaria je objavila neke od fotografija koje su nastale tamo, no okrutni Twitter i dalje joj ne vjeruje.

U njezinu obranu stao je i njezin suprug, glumac Alec Baldwin, s kojim je u braku dobila petero djece. Djeci je nadjenula španjolska imena, odlučila je Hilaria time poštovati svoje naslijeđe. No, pitanje je polaže li na to naslijeđe legitimno pravo.

Linker
20. travanj 2024 14:18