Bujna mašta

Razapeli je na društvenim mrežama! Supruga slavnog glumca šokirala lažima o svojoj prošlosti?

Samo Hilaria Baldwin zna zašto je promijenila ime, tvrdila da je rođena na Majorci i da je u SAD stigla kako bi studirala. Na društvenim mrežama njezine su priče demantirane pa se bila prisiljena braniti od glasina i novih informacija.

Nekadašnja voditeljica i instruktorica joge, Hilaria Baldwin, morala se opravdavati na Instagramu jer su je optužili da je lažirala svoje španjolsko porijeklo. Nakon što je proteklog tjedna Twitterom kružila informacija o tome kako gospođa Baldwin lažira neke od najvažnijih privatnih podataka, Hilaria se obratila javnosti.

Priznala je tako da je njezino pravo ime Hillary, dodala je da je bjelkinja i da je zapravo rođena u Bostonu, a ne na Majorci, kako je dosad tvrdila. "Da budemo jasni, Europa je prepuna bijelaca i moja obitelj je bijela. Miješanog sam porijekla, odgajana sam u duhu dvije kulture i to je to", rekla je Hilaria u svom video na Instagramu.

Njezine laži razotkrili su bivši školski kolege, koji je nazivaju dragom - no i lažljivom

Nikada ne bi bila razotkrivena da se u javnost nisu počeli javljati njezini bivši školski kolege, koji su izjavili da je Hilaria išla u školu u Westonu, u saveznoj državi Massachusetts, gdje su je odgojili roditelji, inače profesori. Dodali su i da nekadašnja voditeljica nije imala ni trunke stranog naglaska.

Tvrdila je da je rođena u Španjolskoj i da je u SAD stigla kako bi studirala

Inače, Hilaria je dosad tvrdila da je rođena na Majorci, a često je insinuirala i da je u SAD stigla s 19 godina, kako bi studirala u New Yorku. Nakon bure na društvenim mrežama, priznala da je da je djetinjstvo provodila između Španjolske i SAD-a, no ostala je pri tvrdnjama da u Španjolskoj živi cijela njezina obitelj. Da bi dokazala da je Španjolka, Hilaria je objavila neke od fotografija koje su nastale tamo, no okrutni Twitter i dalje joj ne vjeruje.

U njezinu obranu stao je i njezin suprug, glumac Alec Baldwin, s kojim je u braku dobila petero djece. Djeci je nadjenula španjolska imena, odlučila je Hilaria time poštovati svoje naslijeđe. No, pitanje je polaže li na to naslijeđe legitimno pravo.

01 - Modified: 2020-09-14 21:07:50 - Feat.: 1 - Title: Francuzi otkrili kakva drastična kazna prijeti Neymaru, slavni Brazilac objavio dugu i emotivnu poruku
01 - Modified: 2020-09-14 21:07:50 - Feat.: 1 - Title: Francuzi otkrili kakva drastična kazna prijeti Neymaru, slavni Brazilac objavio dugu i emotivnu poruku
Linker
04. prosinac 2022 23:26