X17online.com
S KĆERKICOM

Rastavljaju ih od početka godine: Prvi put viđeni zajedno od napisa o prekidu

Iako su se prije nekoliko tjedana mediji raspisali kako je njihovoj vezi došao kraj, Irina Shayk i Bradley Cooper viđeni su kako zajedno odlaze u park na igru sa svojom mezimicom. Iako nije bilo osmijeha na njihovim licima, svojim su zajedničkim izlaskom barem privremeno utišali šuškanja.

Nakon dodjele Oscara, oko koje je nastala cijela drama zbog velike kemije između glumca Bradleyja Coopera (44) i pjevačice Lady Gage, holivudski je zavodnik tek nekoliko puta viđen sa svojom djevojkom Irinom Shayk (33), a nakon što je ona sama stigla na Met Galu, za koju je bio najavljen i njegov dolazak, sve se glasnije pričalo kako je njihovoj vezi stigao kraj. Prije par tjedana nekoliko je magazina i objavilo tu vijest, tvrdeći kako je samo pitanje trenutka u kojem će Irina i Bradley objaviti kako više nisu zajedno.

--> Tragovi ruža otkrivaju sve? Ova fotografija je dokaz ljubavne afere Lady Gage i Bradleyja Coopera

--> Nakon romanse o kojoj su svi pričali nema niti prijateljstva

Ipak, paparazzi su uhvatili par kako sa svojom dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine odlaze u park nedaleko svojeg doma. Sa šiltericama na glavi nadali su se da će proći nezamijećeno, ali im nije uspjelo, a od njih troje najbolje je bila raspoložena malena Lea koja je uživala u prvom ovogodišnjem sladoledu.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Bradley Cooper is mr comfy on Memorial weekend wearing flipflops in Brentwood May 25, 2019  
X17online.com
X17online.com

I dok mnogi čekaju trenutak u kojem će holivudski par priznati kako njihova veza ipak nije uspjela, njihovi prijatelji tvrde kako su se povukli iz javnosti jer su se nakon vrlo intenzivnog razdoblja izloženosti medijima tijekom promocije filma "Zvijezda je rođena" odlučili malo odmoriti i posvetiti svojoj malenoj obitelji.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Bradley Cooper is mr comfy on Memorial weekend wearing flipflops in Brentwood May 25, 2019  
X17online.com
X17online.com

Ovo su njihove prve zajedničke fotografije otkako su uhvaćeni na večeri prije više od mjesec dana, a posljednji put su se zajedno na službenom događanju pojavili na dodjeli Oscara u veljači ove godine, nakon koje je cijeli svijet pričao o nastupu Bradleyja i Lady Gage. Njih dvoje su izveli pjesmu "Shallow", hit iz filma "Zvijezda je rođena" u kojem oboje glume i pjevaju, a kemija između njih je bila toliko jaka da su publiku uvjerili kako su zaljubljeni i u stvarnom životu.

Gaga je kasnije sve demantirala objasnivši da su oni bili uživljeni u uloge, a s obzirom na to da se radi o ljubavnoj priči, šuškanja o njihovoj romansi samo znače da su svoj posao odlično odradili. Bradley do sada nije komentirao napise, a nije se na njih osvrnula ni Irina, već su se zajedno posvetili svojoj kćeri, a cijelu epizodu s Gagom ostavili daleko iza sebe. Toliko daleko, da se veliki prijatelji Bradley i Gaga od tada nisu niti čuli.

Linker
20. travanj 2024 11:01