SASVIM NOVO

Radu Šerbedžiju gledat ćemo kao serijskog ubojicu u novoj kriminalističkoj seriji

Naš proslavljeni glumac i redatelj još uvijek niže uspjehe, a posljednji u nizu angažmana je mini serija u kojoj igra zanimljivu misterioznu ulogu.

Obožavatelji popularnog autora Harlana Cobena uskoro će imati priliku uživati u britanskoj kriminalističkoj serija Petorka. Ova mini serija idealna je za sve ljubitelje nagrađivanog američkog pisca čiji su trileri prepuni obrata i nerazjašnjenih misterija iz prošlosti, a jednu od uloga utjelovit će hrvatski glumac i redatelj Rade Šerbedžija.

Dvadeset godina nakon nestanka petogodišnjeg dječaka Jesseja, njegov se DNK pojavljuje na novom mjestu zločina. Nakon ove šokantne vijesti, Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno se okuplja sa svojim prijateljima iz djetinjstva Dannyjem (O. T. Fagbenle), Sladeom (Lee Ingleby) i Pru (Sarah Solemani), koji su bili s Jessejem tada kad je nestao.

Čitajte i: Tko je Troy Kotsur, glumac koji je sve oduševio nastupom i postao prvi gluhi Oskarovac

image

Ovo je prva serija koju Coben potpisuje kao kreator

PRESS

Šerbežija glumi serijskog ubojicu Jakoba Marosija koji tvrdi da je ubio Jesseja, a Jessejeva obitelj odustaje od svake nade da će ga ikad pronaći živog. Međutim dvadeset godina poslije, detektiv Kenwood dolazi na mjesto ubojstva prostitutke Annie, a forenzička analiza DNK dokaza pokazuje Jessejev DNK. Zamršena mreža tajni i šokantnih obrata počinje se otkrivati, a četiri prijatelja iz djetinjstva ponovno se ujedinjuju kako bi pronašli nestalog dječaka.


Britanska miniserija The Five na čelu s Tomom Cullenom u ulozi Marka, ima fenomenalnu glumačku postavu u kojoj se u ulozi serijskog ubojice našao i naš slavni Rade Šerbedžija.

U ostalim ulogama su O. T. Fagbenle kao Markov prijatelj i detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby kao Slade i Sarah Solemani kao Pru.

image

Seriju ćemo gledati na Pickboxu

PRESS

Čitajte i: ‘Gospodar prstenova: Prstenovi moći‘ najskuplja je serija svih vremena

Riječ je o prvoj seriji koju Coben potpisuje kao kreator, a napetu radnju kroz svih deset epizoda obožavatelji mogu pogledati na streaming platformi Pickbox od 8. travnja.

Podsjetimo, Šerbedžija radi s mnogim velikim imenima, a s nekima od njih kao što je Vanessa Redgrave, Phillip Noyce ili Tom Cruise obiteljski je prijatelj. Radio je i sa slavnim Stanleyom Kubrickom te Clintom Eastwoodom, a kroz dugogodišnju karijeru imao je priliku stajati uz bok svjetskih glumaca.

image

Prva epizoda bit će prikazana 8. travnja

PRESS

Čitajte i: Nakon uspjeha u Berlinu, nova serija Dalibora Matanića stiže na platformu HBO Europe

"Dobri su režiseri jednako dobri svugdje na svijetu, a glumci se prepoznaju već pri prvom pogledu", poručio je Šerbedžija u jednom od intervjua.

Linker
20. travanj 2024 05:30