Dobra fora

Radosne vijesti iz Italije: Petra Kurtela pokazala trbuščić, a isti ‘problem‘ imaju i slavne prijateljice

Glumica je na putu u Italiju uživala u svim ljepotama te zemlje, a budući da posebno voli njihovu kuhinju našalila se i na tu temu.

Naša glumica Petra Kurtela kraj ljeta s obitelji provodi u Italiji. S proputovanja u kojem uživa u svim ljepotama te susjedne zemlje javlja se na društvenim mrežama duhovitim objavama.

Tako je snimila Reels video kojeg je naslovila s 'Radosna vijest', a u samom videu Petra gladi svoj ispupčeni trbuh u maniri trudnica.

"Bili smo na romantičnom putovanju u Italiji... i drago mi je što mogu s vama podijeliti ... da se pojelo sve što se pojesti dalo!", našalila se Petra. Na kraju videa 'ispuhala je trbuh' i pokazala da je sve uistinu bila dobra fora.

Na ovu objavu javile su joj se i poznate prijateljice koje su otkrile da imaju istu situaciju.

"Dobrodošla u klub", napisala joj je Ella Dvornik. "I ja ih imam nekoliko", napisala je pak Lana Jurčević uz smijeh.

Čitajte i: Pitale smo poznate mame kako krate vrijeme u samoizolaciji i otkrile su nam neke genijalne savjete!

Prvo putovanje bez djeteta

U nizu bajkovitih objava iz Italije po kojoj je putovala s partnerom Igorom Banovićem, otkrila je da im je to i prvo zajedničko putovanje bez djeteta, za što im je trebalo četiri godine.

A na Instagramu je glumica otkrila i dio delicija od kojih joj je malo narastao trbuh, te otkrila da joj je talijanska kuhinja najdraža.

No, da joj uživanje u rižotu, tjestenini i ribljim specijalitetima nije ni najmanje 'naškodilo' Petra je pokazala i fotografijom iz sobe, na stiliziranoj slici koju je snimila u starinskom ogledalu glumica je pokazala svoju vitku liniju, ali i predivan pogleda na maslinike koji se pružaju ispred sobe u kojoj su boravili.

Petra i Igor na put u Italiju uputili su se nakon što sa sinčićem Reljom proslavili njegov četvrti rođendan ovog kolovoza i zajedničkog ljetovanja koje su proveli u i oko Dubrovnika.

Linker
22. travanj 2024 20:22