Novi izazovi

Radijski i televizijski voditelj govori o novom poslu, kreativnoj slobodi i ljubimcu koji mu je promijenio život

Za radijskog i televizijskog voditelja Ivana Vukušića (40) ova je godina posebno izazovna. Postao je, naime, programski direktor TOP RADIJA. Nakon što su izgradili čvrste temelje, žele postati prvi ‘visual radio’ u zemlji, a u planu su i specijalizirani radijski programi, podcasti te mini koncerti u studiju.

- Znao sam da s pravim ljudima možemo stvoriti radio dostojan frekvencije 101 koja ima posebnu težinu, iz temelja kreirati sasvim novi i drugačiji radio kakvog još nema u Hrvatskoj. Surađujem s nekima od najvećih radijskih profesionalaca u zemlji i šire kako bismo u Zagreb donijeli najbolje što audioindustrija može ponuditi. Sudjelovanje u takvom projektu za mene je ostvarenje maštarije iz mladosti da je svaki dan drugačiji i da uživam u velikoj kreativnoj slobodi, a pop rock glazba koja svira na TOP RADIJU je dodatni bonus - kaže Ivan Vukušić.

image

Kad mu treba odmor od posla on i Johnny Kanye odu u šetnju.

Neja Markicevic/CROPIX

Na radio nerijetko dolazi sa svojim mezimcem Jack Russell terijerom Johnnyjem Kanyeom, kojeg mu je prije četiri godine darovao prijatelj Kristijan.

- Ide sa mnom gdje god mi posao dopušta. Već je bio zvijezda TV reklame i vjerojatno svakog mog drugog storyja na Instagramu. Zabavan je i zaigran, ali je i maza. Inicira stalno neku interakciju, a najviše voli šetnje kroz šumu kada može raditi što mu je volja - kaže Ivan, koji u ova luda vremena svakome preporučuje jednog dlakavog ljubimca kao što je njegov Johnny Kanye ili skraćeno JK za kojeg voli reći da je - šest kilograma čistog karaktera.

Čitajte i: ‘Zločesti dečko‘ konačno se skrasio: Glazbenik je čist već dvije i pol godine, izgleda bolje no ikad, a i oženio se

- Zbog vlastitog zdravlja i psihe u ova luda vremena svima preporučujem psa. Ako ste istinski ljubitelj naći ćete vremena i načina, a ako niste naći ćete izgovor. Klasika koja vrijedi za sve pa i za pse. Psi su jednostavno zakon - kaže Ivan kojem je njegov ljubimac ujedno i - najbolji prijatelj.

image

Ivan Vukušić na posao nerijetko dolazi sa svojim ljubimcem Jack Rusell terijerom.

Neja Markicevic/CROPIX

Sretan je i što otkad je pandemije, unatoč mnogim poslovnim izazovima, ipak nađe i nešto više slobodnog vremena. Vratio se, kaže, istinskim ljubavima poput tenisa, prirode, dizajniranja prototipova lampi, produkciji glazbe, meditiranju i čitanju.

Linker
17. travanj 2024 11:03