Roditeljske nježnosti

Pusa u usta ne sviđa se svima: Slavne mama i kći, Heidi i Leni, opet pokazale koliko se vole

Njemački supermodel velika je podrška svojoj tinejdžerici koja je odlučila krenuti maminim stopama i graditi karijeru u svijetu modne industrije, a kada god im se pruži prilika žene Klum pokazuju koliko su bliske.

Veza između majki i njihovih kćeri je jaka kao ni jedna druga, a ovaj slavan par često u javnosti pokazuje koliko su vezane. Njemački supermodel Heidi Klum (47) i njena 16-godišnja kći nevjerojatno sliče, što je prepoznato i u modnom svijetu. Leni je počela snimati sve više kampanja, a za prestižni Vogue snimale su i zajedno. Pričajući o svojoj najstarijoj kćerki, Klum ne krije koliko je ponosna na djevojku te koliko su bliske.

image
Heidi Klum i njezina najstarija kći Leni.
INSTAGRAM @HEIDIKLUM

Sada je na svom Instagram profilu podijelila sliku koju je objavila Leni, na kojoj mama i kći jedna drugoj daju pusu u usta. Sliku je ukrasila i s nekoliko srca. Ovakva izmjena prisnosti između roditelja i djece česta je u nekim zapadnim zemljama, ali ne 'sjeda' baš najbolje svima te je mnogi smatraju neprimjerenom.

Heidi ima još troje djece - Henryja (15) Johana (14) i Lou (11) koje je dobila s pjevačem Sealom. Biološki otac najstarije kćeri Leni je, pak, talijanski milijarder Flavio Briatore.

Čitajte i: Dobri geni Leni Klum: Modna kraljica konačno je dala zeleno svjetlo svojoj nasljednici

Leni je ušavši u pubertet poželjela u karijeri krenuti majčinim stopama te postati model, a njezina majka je odlučila da joj neće stvarati prepreke. "Ona je sada dovoljno stara. Ranije sam smatrala da je premlada. Također, uvijek smo bili posvećeni tome da držimo djecu dalje od javnosti. Ali ona sada vozi auto, ima 16 godina, i pomislila sam si- ako može raditi to, može biti i model", komentirala je Heidi ulazak kćerke u svijet modelinga.

Brzo napreduje u modelingu

Iako će Klum podržati kći u svim njenim interesima i strastima, kazala je, istovremeno je ne gura u smjeru modne industrije. "Očito, kao majka, želim da moje dijete radi što god želi raditi. Industrija je odlična, ja je volim, u njoj radim više od 20 godina, ali podrazumijeva da si stalno na putu, drugačije je. Moraš biti snažna osoba, pogotovo kao žena, moraš biti jako snažna", rekla je Heidi Klum.

Čitajte i: Djevojčica je narasla i krenula maminim stopama: Kći Heidi Klum otvorila Berlinski tjedan mode

Nakon što su mama i kći pozirale zajedno za njemački Vogue, karijera mlade nasljednice krenula je uzlaznom kampanjom, tako je Leni nedavno prošetala svojom prvom modnom pistom na Berlinskom tjednu mode. Leni je 20. siječnja otvorila Tjedan mode u Berlinu koji je ostao u digitalnom obliku zbog pandemije koronavirusa, predstavivši 25 odjevnih kombinacija vodećih njemačkih dizajnera - uključujući Kavijara Gauchea, Michaela Sontaga i Lalu Berlin - na video reviji.

Linker
16. travanj 2024 18:32