Profimedia, FameFlynet UK
ljubavna drama pjevačice

Pukao brak Adele i supruga: Godinama su živjeli odvojeno?

Sedma godina pokazala se kritičnom za britansku pjevačicu i njezinog supruga koji su odlučili krenuti svatko na svoju stranu.

Pjevačica Adele (30) objavila je da se nakon sedam godina veze, od čega su tri godine u braku razvodi od supruga Simona Koneckija (44). Par je do sada vezu pokušavao držati podalje od očiju javnosti pa nije izašlo previše detalja u javnost.

"Adele i njezin partner su se razdvojili. Slažu se i bit će predani u odgajanju zajedničkog sina s puno ljubavi. Kao i uvijek, mole za privatnost", rekao je kratko njezin glasnogovornik o razvodu.

*PREMIUM EXCLUSIVE* **MUST CALL FOR PRICING** Anaheim, CA - Adele and her boyfriend Simon Konecki make it a family day at Disneyland with their son Angelo. The happy family were seen spending an amazing day at Disneyland as they enjoy all the attractions that the park has to offer including rides in Fantasyland and Toontown. Adele keeps a low key presence wearing all black with a cap and shades.

**NO FRANCE, NO GERMANY**
        February 14, 2016, Image: 274217032, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, NO France, NO Germany, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Britanski mediji doznaju kako je par posljednjih godina u krizi i da neko vrijeme žive odvojeno. "Tužna je to situacija. Već su neko vrijeme odvojeni, pokušavali su popraviti stvari ali jednostavno su se pomirili s time da nešto ne funkcionira", rekao je izvor blizak paru.

Postali su roditelji sina Angela krajem 2012. godine, nakon što su u lipnju objavili sretnu vijest o prinovi. Za njihovu romansu saznalo se početkom iste godine, nakon što su zajedno viđeni na aerodromu. Živjeli su mirnim životom bez skandala, a sin im je bio na prvom mjestu. Vijest o tome da su se vjenčali saznala se na dodjeli Grammy nagrada 2017. godine kada je uočen prsten na njezinoj ruci.

"Razlog zbog kojeg Adele i Simon dobro funkcioniraju je ta što se uvijek nalaze na istoj valnoj dužini", rekao je jednom prilikom izvor blizak paru, a koji je sada razlog prekida nije poznato te je preko glasnogovornika izjavila da neće biti daljnjih komentara o prekidu.

Picture Shows: Simon Konecki, Adele

June 24, 2015

British singer Adele and her boyfriend Simon Konecki spotted at the 2015 Glastonbury Festival in Somerset, England.


WORLDWIDE RIGHTS, Image: 251176025, License: Rights-managed, Restrictions: Non Exclusive
No Digital Rights Without Permission
Please Credit All Uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet UK
Profimedia, FameFlynet UK

"Nemam namjeru biti ni s kim iz svijeta showbiza jer svi imamo veliki ego. Njemu ne prijeti nijedan cilj prema kojem se krećem u životu i to je odlično", rekla je jednom prilikom za Vanity Fair nagrađivana pjevačica poznata po ljubavnim hitovima koji su joj priskrbili brojne nagrade.

Linker
17. travanj 2024 20:38