čekao mjesec dana

Prvi susret s voljenim unukom! Raznježeni djed Michael Douglas pozirao s dječakom

Holivudski glumac nedavno je dobio svoje drugo unuče - dječaka Rydera. Cameron Douglas sa suprugom Vivian Thibes čekao je mjesec dana prije negoli se odlučio sina upoznati s djedom.

Na prvi susret s unukom Ryderom, holivudska zvijezda Michael Douglas (76) morao je čekati mjesec dana dok roditelji prinove, Cameron Douglas (42) i njegova životna partnerica, brazilska glumica Vivian Thibes (42), nisu procijenili da je beba spremna za susret s raznježenim djedom.

Maleni mu je drugo unuče - prvo mu je curica Lua (3) koju mu je također podario Cameron, sin iz braka prvog braka s Diandrom Luker – pa se bez problema prihvatio hranjenja bebe.

Pobrinuo se da maleni nakon obroka podrigne, pripremivši baby ručnik, a ponosan izraz na njegovom licu dokazuje kako je "misija" uspjela. Što ne čudi jer dobitnik Oscara za glavnu ulogu u filmu "Wall Street" ima još dvoje djece s drugom suprugom, britanskom glumicom Catherine Zeta Jones (51): sina Dylana (20) i kćer Carys (17), pa ima iskustva u tetošenju beba.

Iskušenje s kojim se suočio, borba s karcinomom grla, nakon čega se njegova supruga borila s bipolarnim poremećajem, dodatno ga je motiviralo da na prvo mjesto postavi obitelj i trenutke poput upoznavanja malenog Rydera čuva kao naveću dragocjenost. Odavno se prestao osvrtati na napise prema kojima se svako malo razvodi: probleme koji se pojavljuju rješava sa suprugom koju voli više od svega. Spone koje ih povezuju već 21 godinu s vremenom su postale još čvršće.

Linker
15. travanj 2024 04:46