Bradley Cooper i Irina Shayk
 INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Slavna manekenka sasvim iskreno

Prvi put progovorila o prekidu koji je šokirao svijet: 'Ima dana kad se ustanem i pomislim: 'Ne znam što ću, raspadam se'

Ruska manekenka prvi put je progovorila o prekidu koji je došao nakon četiri godine ljubavi s Bradleyjem Cooperom. Irini je kraj teško pao, no još teže joj je usklađivati majčinske i poslovne obaveze.

Irina Shayk konačno je progovorila o prekidu veze s Bradleyjem Cooperom (45), s kojim ima i djevojčicu Leu. Prvi put je komentirala kraj četverogodišnje veze, a napravila je to u ekskluzivnom intervjuu za britanski Vogue, čiju naslovnicu krasi za ožujak 2020.

Poznato je da manekenka strogo čuva svoju privatnost pa je ovo vjerojatno jedinstvena prilika da čujemo što se dogodilo u vezi slavnog para. 'Mislim da u dobroj vezi uvijek morate donijeti sve ono najbolje i najgore od vas - takva je ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne mora nužno činiti i dobar par', počela je svoju ispovijest ruska ljepotica.

'Mislim da smo jako sretni što smo zajedno doživjeli sve to što jesmo', dodala je Irina (34). Na svom je Instagramu podijelila naslovnicu za potrebe koje je odjenula Pradinu ružičastu haljinu. Make-up joj je minimalistički, kao i frizura - najjednostavniji bob.

NEW YORK, NY - JANUARY 08: Bradley Cooper and Irina Shayk attend The National Board of Review Annual Awards Gala at Cipriani 42nd Street on January 8, 2019 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for National Board of Review)
Getty Images for National Board
Irina Shayk i Bradley Cooper

Shayk je rijetko govorila o vezi s Cooperom s kojim je prekinula prošle godine.

Ovog puta otvorila se i po pitanju samohranog majčinstva.

'Neki dani teži su od ostalih. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju obitelj. Ima dana kad se ustanem i pomislim: 'O Bože, ne znam što ću, raspadam se'.

Cooper i Shayk prekinuli su, no ostali su prijatelji. Dogovorili su se oko zajedničkog skrbništva nad njihovom djevojčicom Leom, ona im je bila i ostala najvažnija.

LONDON, ENGLAND - JULY 10:  Bradley Cooper and Irina Shayk look on prior to the Men's Singles Final match between Andy Murray of Great Britain and Milos Raonic of Canada on day thirteen of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 10, 2016 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Getty Images
Irina Shayk i Bradley Cooper

Linker
04. prosinac 2022 23:51