instagram
mother!

Prvi pogled na psihološki horor: Zastrašujuća nova uloga Jennifer Lawrence

Ako ste gadljivi najbolje je da prestane čitati jer prvi pogled na novi projekt glumice Jennifer Lawrence i njezinog dečka, redatelja Darrena Aranofskyja nije za one osjetljivijeg želuca.

Miljenica Hollywooda, oskarovka Jennifer Lawrence u filmu "mother!", o kojem su se dugo vremena skrivali svi detalji, glumi uz druge poznate glumce kao što su Javier Bardem, Kristin Wiig i Michelle Pfeiffer. Radi se o psihološkom hororu, što poster, prvi vizualni detalj o filmu, poprilično dobro dočarava. Na njemu se nalazi ilustracija 26-godišnje glumice koja izgleda poput lutke i u rukama drži vlastito srce iščupano iz prsiju. Poster je kreirao umjetnik James Jean poznat po muralima koje je izradio za modne kuće kao što su Philip Lim i Prada, a objavljen je prigodno - na Majčin dan.

instagram

Ovim filmom, psihološkim hororom s elementima trilera, Aranofsky će zakoračiti nazad na teritorij koji je osvojio s opjevanim "Crnim labudom". Službeni sinopsis još nije objavljen, a za sada je poznato samo da je u fokusu priče par čiji odnos prolazi kušnju nakon što nezvani gosti dođu u njihov dom, uznemirujući njihovu mirnu rutinu. Ovo je prva profesionalna suradnja ljubavnog para Lawrence – Aronofsky, a film u kina dolazi 13. listopada.

Linker
18. travanj 2024 05:30