SREĆA NA LICU SVE GOVORI

Prva šetnja Nevene Rendeli s bebicama po gradu

Voditeljica Nevena Rendeli svoje je djevojčice na svijet donijela 30. lipnja, carskim rezom u zagrebačkoj bolnici Sv. Duh. Tri tjedna kasnije sa svojim blizankama ponosno šeće Zagrebom i ne krije osjećaje koji je obuzimaju.

'Mi već šećemo po gradu kao prave šminkerice!', napisala je sretna novopečena mama Nevena Rendeli pokraj fotografije na kojoj pozira tijekom šetnje gradom s kćerkicama Leom i Mare, koje je odgaja u sretnom braku s direktorom fotografije Makom Vejzovićem.

Nevena, koja je inače velika poklonica vježbanja i osobito trčanja, itekako se zaželjela šetnje - pet je tjedana provela u bolnici Sveti Duh, najprije čuvajući trudnoću, a potom i na odjelu babinjača dok curice nisu dosegle potrebnu kilažu.

Kako bilo, tijekom švrljanja gradom Nevena, koja nam je još dok je bila u rodilištu otkrila da je zadovoljna što je uspješno savladala dojenje, nije mogla sakriti osjećaje ponosa i sreće koji su je obuzimali dok je gurala kolica sa svojim curicama. Iako svi znamo da prvi tjedni s bebom, a kamoli dvije, nisu nimalo bezbrižni i jednostavni, na Neveninom se to licu ne može primijetiti, barem ne dok blizanke mirno spavaju!

Ponosni roditelji blizanke su iz rodilišta kući odveli prije sedam dana:

Nevena Rendeli izlazak iz rodilista / bolnica Sveti Duh / Zagreb 13.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Mak Vejzovic i Nevena Rendeli i kcerke Lea i Mare i majka Marija Rendeli
Maja Jurović
Nevena Rendeli i Mak Vejzović

Linker
24. travanj 2024 23:55