instagram
Van sebe od sreće

Prva fotka s tajnog vjenčanja: Cara i Ashley ne puštaju se iz zagrljaja

Poznata glumica i manekenka odlučile su se na novi korak. Među pažljivo izabranim prijateljima obećale su si vjernost u dobru i zlu i zdravlju i bolesti, a sada je objavljena i prva fotografija s tajnog vjenčanja.

Poznata britanska manekenka Cara Delevigne (26) i glumica Ashley Benston (29) uplovile su u bračne vode sa samo odabranim prijateljima koji su prisustvovali jednostavnoj ceremoniji. I dok je vijest objavljena još prošlog vikenda, prva fotografija otkrivena je tek sada. Djevojke poziraju u zagrljaju okružene svojim najbližima.

Njihovo obećanje da će se voljeti do kraja života uživo su gledali glumica Charlize Theron, glazbenik Joe Jones i njegova supruga, glumica Sophie Turner.

Vjenčale su se u jednoj od kapelica u Las Vegasu te ih je vjenčao imitator Elvisa Presleya, a ceremoniju su platile oko dvije tisuće kuna.

instagram

"Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne što znače jedna drugoj", rekao je Michael Kelly, vlasnik kapelice u kojoj su se vjenčale. Dodao je kako su u potpunosti bile posvećene jedna drugoj te su imale veliki osmijeh na licu.

Veza glumice i manekenke je u fokusu od samog početka, a Cara se uz svoju izabranicu ohrabrila da krene javno govoriti o njihovoj ljubavi. Najprije je na svom Instagram profilu objavila video na kojem strastveno ljubi 29-godišnju glumicu, a onda je manekenka napokon i službeno progovorila o njihovoj ljubavnoj vezi, a posebno je to naglasila na 50. godišnjici Stonewallskih nemira kada su protestirali pripadnici LGBT zajednice protiv policijske racije.

"Htjela bih se zahvaliti još jednoj posebnoj ženi ovdje. Ona je jedna od ljudi koji su mi pomogli da se volim kada sam to najviše trebala. Pokazala mi je što je prava ljubav i kako je prihvatiti, što je puno teže nego što sam mislila", rekla je manekenka.

Linker
24. travanj 2024 06:19