Tko čeka, dočeka

Prsten otkrio tajnu!? Nakon neslavne afere, poznata glumica uskoro bi mogla pred oltar

Britanska glumica poznata po ulozi u mini seriji ‘Pam & Tommy‘ i aferi s kolegom Dominicom Westom koji se vratio supruzi, u rockeru Michaelu Shumanu, basisti grupe Queens of the Stone Age, pronašla je srodnu dušu.

Zbog zlatnog prstena na prstenjaku lijeve ruke, engleska glumica Lily James potaknula je nagađanja o zarukama s američkim rokerom Michaelom Shumanom, basistom grupe Queens of the Stone Age. Znakovit detalj pokazala je na nedavnom slavljeničkom nastupu Sir Paula McCartneyja u Glastonburyju, kojim legendarni glazbenik sredinom lipnja obilježio ranije proslavljen 80. rođendan. Zamijećeni su na poznatoj Pyramid Stage, premda se zvijezda mini serije "Pam & Tommy" skrivala ispod ružičastog šeširića i tamnih sunčanih naočala, nadajući se da je nitko neće prepoznati. Glasine da su postali par pojavile su se još u veljači prošle godine: poljubili su se ispred hotela u Suffolku, Engleska gdje je snimala romantičnu komediju "What's Love Got To Do With It?", a on ju je, čini se, posjetio na setu. Prije četiri mjeseca objavila je njegovu prvu fotografiju na Instagramu: vidi mu se samo frizura ali kako je riječ o slavnom muzičaru nije bilo dvojbe s kim je u vezi, piše Daily Mail.

Njezin publicist izjavio je da vijest o zarukama sto posto nije istina, no glumica je s istim prstenom zamijećena i tijekom putovanja u Disneyland u Anaheimu u Kaliforniji još u kolovozu prošle godine.

image

Da su britanska glumica i Michael Shuman u vezi, počelo se šuškati početkom 2021.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon preljubničkog 'praznika' u Rimu: Lily James prva progovorila u javnosti

S obzirom na to da je zvijezda nastavka filma "Mamma Mia" izvukla gorku pouku nakon afere s kolegom Dominicom Westom na setu filma "The Tale of Thomas Burberry" u Rimu u listopadu prošle godine, razumljivo je da značajnu vijest o mogućim zarukama želi zadržati za sebe. Naime, West se nakon burne veze s Lily mrtav-hladan vratio supruzi Catherine FitzGerald, fotografirao se kako je grli ispred njihovog doma Wiltshireu i izjavio: "Naš brak je opstao, još uvijek smo zajedno." O mladoj ženi s kojom se javno pipkao na ručku u rimskoj taverni, nije rekao ni riječ.

Ovaj put je puno opreznija: u međuvremenu je upoznala Michaelove roditelje, Iru Shumana i njegovu suprugu Janet, učvrstili su vezu, a sada diskretno daju na znanje da bi svoju ljubav mogli okruniti brakom, piše Daily Mail. Kad osjete da je došao i taj trenutak, jednostavan zlatni prsten na njezinom prstenjaku mogao bi zamijeniti konkretan dokaz ljubavi.

Čitajte i: Ewan McGregor o razvodu 25-godišnjeg braka zbog 14 godina mlađe glumice

Linker
24. travanj 2024 13:06